Studuo maakt professionele foto’s.

Een professionele foto is belangrijk voor de uitstraling van jouw organisatie.

Een tekst wordt versterkt door een beeld.

Wij maken foto’s op locatie of in onze studio, van personen producten en situaties.

Wil jij ook foto’s zonder gedoe?

Neem dan hier contact op met Studuo.

werkwijze

DOELEN BEPALEN

In het gesprek, proberen wij zo goed mogelijk erachter te komen wat voor soort content jij wilt hebben.

1.

REGELEN

Dan gaat het voorwerk beginnen, en moet er veel geregeld worden. Dingen waar jij je niet mee bezig hoeft te houden. Dat doen wij!

2.

MAKEN

Dan gaat het voorwerk beginnen, en moet er veel geregeld worden. Dingen waar jij je niet mee bezig hoeft te houden. Dat doen wij!

3.

OPLEVEREN

Uiteindelijk leveren de afgesproken content aan jou. Dat doen we op een manier dat jij er geen gedoe mee aan hebt. Alleen nog uploaden en je bent klaar!

4.

DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Advertentiefoto

Of je nu adverteert via sociale media, de krant of in de bioscoop: een foto zorgt dat jouw advertentie een gezicht krijgt. De foto straalt een bepaald gevoel uit en kan nét een beetje extra uitleg geven. Kortom: beeld versterkt tekst. Wil jij ook een prikkelende advertentiefoto? Studuo regelt het voor je!

Portretten

Een manier om je bedrijfswebsite een persoonlijke touch te geven, is door het team voor te stellen. Onze contentspecialisten zijn niet alleen supercreatief, maar ook nog eens goed met de camera. Wij zetten de knappe koppen van jouw bedrijf als filmsterren op de foto!

Bedrijfsreportage

Ben jij eigenaar van een startup, een miljoenenbedrijf, het lokale winkeltje op de hoek of sta jij bovenaan een internationale organisatie met ruim 1000 medewerkers? Geen bedrijf is te groot of te klein en geen idee is ons te gek. Studuo maakt de mooiste bedrijfsfoto’s en –reportages, helemaal op smaak gemaakt. U roept, wij schieten!

Productfoto

Laat ons jouw product verkopen. Niet met een glad verkooppraatje, maar met knetterende productfoto’s. Of je nu kleding, magnetrons, taarten of planten verkoopt; of je nu klanten voorziet van een nieuwe coupe, een fris interieur of een volledig nieuwe lichtinstallatie: wij schieten productfoto’s die van je beeld knallen. Daar kan niemand omheen!

Interieur & architectuur

Naast personen, producten en bedrijven, schieten wij professionele foto’s van interieur en architectuur. Denk aan bijvoorbeeld bedrijfspanden en kantoorruimtes, maar ook (kunst)objecten, natuurrijke omgevingen, woningen en de inrichting daarvan. De keuze is reuze!