Studuo schrijft voor jou je teksten.

To the point: snel, krachtig en duidelijk.

Deze teksten maken we voor je website en voor je sociale media.

Goede content is schrijven, herschrijven, redigeren en corrigeren.

Studuo maakt jaarlijks honderden teksten voor allerlei organisaties.

Wil jij ook teksten zonder gedoe?

werkwijze

DOELEN BEPALEN

In het gesprek, proberen wij zo goed mogelijk erachter te komen wat voor soort content jij wilt hebben.

1.

REGELEN

Dan gaat het voorwerk beginnen, en moet er veel geregeld worden. Dingen waar jij je niet mee bezig hoeft te houden. Dat doen wij!

2.

MAKEN

Dan gaat het voorwerk beginnen, en moet er veel geregeld worden. Dingen waar jij je niet mee bezig hoeft te houden. Dat doen wij!

3.

OPLEVEREN

Uiteindelijk leveren de afgesproken content aan jou. Dat doen we op een manier dat jij er geen gedoe mee aan hebt. Alleen nog uploaden en je bent klaar!

4.

DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Websitetekst

De website is vaak het allereerste contactpunt tussen een potentiële klant en een organisatie. Een goede online vindbaarheid is daarom essentieel. Zoekmachineoptimalisatie klinkt ingewikkeld, maar is helemaal niet zo moeilijk zolang jij je (online) doelgroep kent. Een onmisbaar onderdeel van zoekmachineoptimalisatie zijn webteksten. Onze contentspecialisten schudden moeiteloos jouw SEO-geoptimaliseerde teksten uit hun mouwen.

Advertentietekst

In plaats van adverteren in kranten, bushokjes of met flyers, kiezen steeds meer organisaties voor online advertenties. Investeren in Google Ads, Facebookadvertenties of een samenwerking met bekende influencers, is populairder dan ooit. Terwijl visuele content steeds belangrijker wordt, lijken de teksten te krimpen. Toch wil je in die paar zinnen jouw doelgroep overtuigen. Hoe? Wij helpen je graag!

Blog

Misschien wel de meest underrated webpagina van menig organisatie: het bedrijfsblog. “Een blog? Is dat niet iets voor influencers?” “Dat kost me veel te veel tijd; relevante onderwerpen bedenken en daar ook nog een knappe tekst over schrijven…” Think again: met een bedrijfsblog geef je niet alleen een persoonlijke touch aan je website, het is ook een effectief middel als het gaat om zoekmachineoptimalisatie. Hoe dat precies werkt? Studuo helpt je graag!

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief stoffig en uit de mode? Absoluut niet! De digitale nieuwsbrief is terug van weggeweest; de online mogelijkheden zijn eindeloos. Ieder creatief brein bouwt moeiteloos haar e-mailmarketingcampagne in programma’s als MailChimp en ook als corporate communicatiemiddel doet de digitale nieuwsbrief het goed. Een lekker lopend stukje tekst mag natuurlijk niet ontbreken: die tikken wij graag voor je!

Socialmediaberichten

Op sociale media is het belangrijk dat jij je doelgroep kent. Dat betekent dat je niet het een na het andere gezellige bericht op Facebook knalt, maar dat je bewust kiest welk type bericht je op welke socialmedia-kanalen plaatst. Zorg dat je relevant bent voor je volgers en dat zij zich verbonden voelen met jouw bedrijf. Onze contentspecialisten helpen je graag!