ANIMATIE

Wil je een pakkende animatie laten maken? Of ben je op zoek naar een uniek animatiepakket dat past bij jouw huisstijl? Een animatie blijft beter hangen, daarnaast is het een perfect middel om ingewikkelde materies op een eenvoudige manier uit te leggen. Animatiefilms maken wij helemaal zelf, onze specialist Douwe gaat in zijn animatiestudio geen uitdaging uit de weg!

Een animatie video maken lijkt een lang proces. Niets is minder waar bij Studuo! Doordat wij veel ervaring hebben kunnen wij goed uitfilteren wat jullie graag willen.

Wij streven ernaar om binnen een week jouw perfecte animatie filmpje te maken! Dan kan je hem daarna direct zetten. Uiteraard doet Douwe het niet alleen, wij hebben nog meer creatieve koppen in huis die graag meedenken over hoe wij jouw verzoek het beste weer kunnen geven in een animatie. 

WAAROM EEN ANIMATIE?


Zoals hierboven al beschreven beschreven zijn animaties een goed middel om ingewikkelde zaken uit te leggen. Maar ook voor andere, zowel interne- als externe communicatie doelen, zijn animaties goed in te zetten. Met Animaties heb je veel mogelijkheden en kun je alle kanten uit! Daarnaast is een animatie relatief eenvoudig aan te passen. Dus mocht er iets in het proces veranderen dat in de animatie wordt weergegeven, dan kunnen wij dit gemakkelijk voor jullie wijzigen. Zo houdt je de animatie up-to-date!

SOORTEN ANIMATIES

PRODUCTFILM

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Stel dat jouw nieuwe product veel specificaties heeft. Een animatie helpt dan om het product helder uit te beelden. Onze creatieve contentspecialisten maken animaties voor jouw productvideo, volledig op maat en naar wens!

HUISSTIJLANIMATIE PAKKET

Door je huisstijl te animeren kun je je onderscheiden van andere bedrijven. Je geeft een persoonlijke touch aan jouw huisstijl, waardoor je herkenbaar bent voor je doelgroep. Onze creatieve contentspecialisten ontwerpen animaties die jouw huisstijl naar een hoger niveau tillen! Zo komt de vormgeving van je bedrijf letterlijk tot leven.

DISPLAY ADVERTISING

Een promotiefilm zet je in om je doelgroep aan te zetten tot actie. Denk aan bijvoorbeeld aan de promotie van een product, dienst of evenement. Bij een promotiefilm ligt de focus op het gevoel. Emotie bepaalt immers voor een groot gedeelte of je kijker overgaat tot actie. Studuo maakt ook unieke animaties voor effectieve promotiefilms!

PROMOTIEFILM

Een promotiefilm zet je in om je doelgroep aan te zetten tot actie. Denk aan bijvoorbeeld aan de promotie van een product, dienst of evenement. Bij een promotiefilm ligt de focus op het gevoel. Emotie bepaalt immers voor een groot gedeelte of je kijker overgaat tot actie. Studuo maakt ook unieke animaties voor effectieve promotiefilms!

EXPLAINER ANIMATIE

Een animatie geeft ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier weer. Zo kan je je animatie bijvoorbeeld gebruiken om de werking van een product of proces uit te leggen. Hoe ingewikkeld jouw vraag ook is, Studuo kan je helpen!

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT IS EEN ANIMATIE?

Een animatie is een reeks beelden die wanneer ze achter elkaar aan worden gezet de illusie geven van een bewegend beeld. De losse beelden die achter elkaar worden gezet noemen we frames, wanneer we meerdere frames achter elkaar zetten ontstaat de animatie.  Een animatie wordt vaak gebruikt als iets niet gefilmd kan worden en om ingewikkelde processen uit te leggen.

WAT VOOR SOORTEN ANIMATIES ZIJN ER?

Er zijn vele soorten animaties. Onder andere een animatie die wordt gebruikt voor het uitleggen van ingewikkelde materies (explainer). Daarnaast is er ook animatie voor display-advertising, promotiefilms en productfilms.

WAT KOST EEN ANIMATIE?

Een animatie kan je al laten maken vanaf €3000,-. Uiteraard is dit een richtprijs en bepalen wij naar aanleiding van wensen, mogelijkheden en in goed overleg graag een definitieve prijs voor een te gekke animatie!

ANIMATIE LATEN MAKEN

Wil je graag de mogelijkheden van een animatie in met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Bellen kan natuurlijk ook: 0523-857332.

Jij kent je eigen bedrijf of organisatie, wij hebben de creatieve ideeën. Samen komen we tot een fantastisch plan!