Wil jij een spetterende animatie laten maken?

Een animatie laten maken die blijft hangen? Een animatievideo helpt jouw bedrijf of organisatie ingewikkelde zaken eenvoudig uit te leggen. Wij doen dat snel, goed en vooral duidelijk.

Wil jij een animatie zonder gedoe?


IK WIL EEN ANIMATIE LATEN MAKEN

ZO DOEN WE DAT!

Wil je een pakkende animatie laten maken? Of ben je op zoek naar een uniek animatiepakket dat past bij jouw huisstijl? Neem een kop koffie, Studuo regelt de rest!

MAANDAG

VOORBEREIDEN

Snel en vlekkeloos schakelen: tot in de puntjes geregeld, daar gaan wij voor! Tijdens een kennismaking zetten wij jouw wensen op papier. Samen maken we een heldere planning.

DINSDAG

CREËREN & ANIMEREN

Goede voorbereiding is het halve werk, tijd voor actie! Wij toveren jouw wensen om in een unieke animatie. Professioneel en snel.

WOENSDAG

FINETUNEN

Wij leveren de eerste versie van jouw animatie op de afgesproken datum op. Met jouw feedback op zak, zetten we daarna de puntjes op de i.

DONDERDAG

DONE!

Na het finetunen, is jouw animatie klaar voor gebruik! Binnen no-time geregeld, professioneel, snel en vooral zonder gedoe.

VRIJDAG


Kom direct in contact met onze animator

WIL JIJ EEN FLITSENDE ANIMATIE LATEN MAKEN?

DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

Explainer

Een animatie geeft ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier weer. Zo kan je je animatie bijvoorbeeld gebruiken om de werking van een product of proces uit te leggen. Hoe ingewikkeld jouw vraag ook is, Studuo kan je helpen!

Huisstijl animatiepakket

Door je huisstijl te animeren kun je je onderscheiden van andere bedrijven. Je geeft een persoonlijke touch aan jouw huisstijl, waardoor je herkenbaar bent voor je doelgroep. Onze creatieve contentspecialisten ontwerpen animaties die jouw huisstijl naar een hoger niveau tillen! Zo komt de vormgeving van je bedrijf letterlijk tot leven.

Display advertising

Display advertising vergroot de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Je komt Display advertising vaak tegen in de vorm van een banner. Banners zijn er in alle soorten en maten: van full width videobanners tot compacte animatiebanners.  Studuo creëert opvallende animaties voor jouw display advertising, professioneel en op maat!

Promotiefilm

Een promotiefilm zet je in om je doelgroep aan te zetten tot actie. Denk aan bijvoorbeeld de promotie van een product, dienst of evenement. De focus in een promotiefilm ligt op het gevoel. Emotie bepaalt immers voor een groot gedeelte of je kijker overgaat tot actie. Studuo maakt ook unieke animaties voor effectieve promotiefilms!

Productfilm

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Stel dat jouw nieuwe product heel veel specificaties heeft. Een animatie helpt dan om het product helder uit te beelden. Onze creatieve contentspecialisten maken animaties voor jouw productvideo, volledig op maat en naar wens!