Animatie

Wil je je merkverhaal vertellen, een complexe situatie simpel uitleggen of de kijker overtuigen van jouw dienst of idee, maar kun je dit verhaal niet vangen in video? Dat geeft helemaal niets! Een animatie is namelijk dé oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een 2D animatie of een LED-reclame. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Video brand guide

Met een eigen animatiepakket heb je een handige toolbox om simpel professionele video's te maken. Je krijgt van STUDUO video-elementen om jouw huisstijl in elk filmpje dat je maakt toe te passen.

Knop Display Advertsing

Display advertising

Adverteren met bewegende beelden op straat. Het gebeurt steeds meer. Om je merkidentiteit te versterken verzorgt STUDUO jouw display advertising.

2D animatie

Ingewikkelde zaken op een simpele manier uitleggen. Dat doe je met een 2d animatie van STUDUO. Dit kunnen simpele infographics zijn, maar ook geavanceerde tekenfilms.

3d animatie

Een 3d animatie van STUDUO zorgt er voor dat je een object vanuit elke hoek kunt bekijken. In een 3D animatie maken we gebruik van diepte. Dit geeft een extra dynamiek.

Shopping Basket