Knop Display Advertsing

Display advertising laten maken

Wil jij opvallen in de openbare ruimte met opvallende advertenties? Bij STUDUO zorgen we ervoor dat jouw boodschap opvalt!

Display advertising is een vorm van adverteren waarbij visuele content, zoals afbeeldingen en video’s, worden getoond op digitale displays in de openbare ruimte. Dit kan bijvoorbeeld in bushokjes, op stations of in winkelcentra zijn.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van display advertising bij STUDUO? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap opvalt. Waar je ook bent in het land, je komt je zelf steeds weer tegen.

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Zonder input geen output. Zo werkt het ook bij het maken van display advertising. Ideeën bedenken we samen, want samen komen we verder. We nemen goed de tijd om jouw wens te snappen, stellen je op je gemak en vragen door. Wij geloven bij STUDUO heel erg in persoonlijke aandacht vanaf het prilste contact. Zo creëer je de ultieme betrokkenheid bij de uitdaging van onze partners. Jouw uitdaging is onze uitdaging.

Resultaat

Display advertising is vaak een onderdeel van een grotere campagne. Daarom stellen we van te voren duidelijke doelen. Wat wil je bereiken met je display advertising? Het resultaat telt bij STUDUO, de impact die de advertentie heeft. Dat bereiken we alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. Wij vinden dat onze producten moeten raken en van betekenis moeten zijn voor jou.

Vakmanschap

De standaard bij STUDUO is hoog. Bij mooie resultaten en goed partnership hoort ook perfectionisme. We zijn specialisten met timmermansogen en leggen de lat hoog. Daar zijn we consequent in. Met minder dan de beste display advertising nemen we geen genoegen. Jouw doel is ook ons doel en daar gaan we heel ver voor. Vakmensen die keihard werken en die voor jou door het vuur gaan.

Portfolio Display advertising

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke animatie met een creatief idee. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap. Ons creatieve team denkt met je mee en brainstormt om een verhaal en stijl te creëren die jouw boodschap effectief overbrengen via animatie.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. We ontwikkelen het script en maken een storyboard dat de scènes en de visuele vertaling van de animatie vastlegt. Ook bepalen we de stijl, kleurenpalet en personages.

Productie

Tijdens de productiefase zetten we het storyboard om in geanimeerde beelden. We creëren de visuele elementen, personages en achtergronden. We brengen de animatie tot leven door frame voor frame te animeren en de juiste timing en bewegingen toe te voegen. We zorgen ervoor dat de animatie naadloos aansluit bij het script en de gewenste stijl.

Post-Productie

Na de animatie komt de post-productie. We voegen geluidseffecten, achtergrondmuziek en stemacteurs toe om de animatie tot leven te brengen. We hebben hiervoor speciaal een professionele geluidsstudio die in combinatie met de technici zorgt voor een helder en goed gemixt geluidsontwerp. We finetunen de animatie en passen eventuele kleurcorrecties en visuele effecten toe om een hoogwaardige en professionele uitstraling te garanderen.

Oplevering

Bij STUDUO streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Na de post-productie leveren we de voltooide animatie aan jou. We zorgen ervoor dat het in het gewenste formaat wordt geleverd, klaar voor publicatie op verschillende platforms. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat de animatie perfect aansluit bij jouw behoeften.

Veelgestelde vragen

Display advertising is een vorm van adverteren waarbij visuele content, zoals afbeeldingen en video’s, worden getoond op digitale displays in de openbare ruimte. Dit kan bijvoorbeeld in bushokjes, op stations of in winkelcentra zijn.

Display advertising is een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken in de openbare ruimte. Het zorgt ervoor dat jouw boodschap niet gemist kan worden en dat jouw doelgroep direct wordt aangesproken. Bovendien is het een kosteneffectieve manier van adverteren, omdat je jouw doelgroep bereikt op locaties waar ze zich vaak bevinden.

De duur van het maken van display advertising hangt af van de lengte en complexiteit van de advertentie. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen. Doorgaans zijn dit niet hele grote en dure projecten.

De kosten van het maken van display advertising hangen af van de lengte en complexiteit van de advertentie en de locatie waar deze wordt getoond. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en bieden we transparante prijzen voor onze diensten. Doorgaans zijn dit niet hele grote en dure projecten.

Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste boodschap en visuele elementen over te brengen in jouw display advertising. Onze creatieve professionals hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van display advertising. Zo zorgen we ervoor dat jouw boodschap opvalt en jouw doelgroep niet kan missen.

Andere animatie diensten

Video brand guide

Met een eigen video brand guide heb je een handige toolbox om simpel professionele video's te maken. Je krijgt van STUDUO video-elementen om jouw huisstijl in elke film die je maakt toe te passen.

2D animatie

Ingewikkelde zaken op een simpele manier uitleggen. Dat doe je met een 2d animatie van STUDUO. Dit kunnen simpele infographics zijn, maar ook geavanceerde tekenfilms.

3D animatie

Een 3d animatie van STUDUO zorgt er voor dat je een object vanuit elke hoek kunt bekijken. In een 3D animatie maken we gebruik van diepte. Dit geeft een extra dynamiek.

Shopping Basket