Branded content laten maken

Jouw bedrijf of organisatie heeft vast een huisstijl. Een eigen logo, briefpapier, visitekaartjes, alles in dezelfde kleuren en dezelfde stijl. Maar heb je dat ook voor al je videocontent?

Een animatiepakket, ook wel video brand guide genoemd, is eigenlijk een samenstelling van meerdere animaties voor jouw merk, zodat er geen enkele video zonder vormgeving de wijde wereld in wordt gestuurd. Waar moet je dan aan denken? Een intro en outro, naambalken / lower thirds, overgangen, tussentitels etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het maken van een video brand guide? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Zeker bij het visualiseren van je merkidentiteit is goed partnership heel belangrijk. We willen de ander begrijpen. Daar nemen we goed de tijd voor. Ideeën bedenken we samen, want zo komen we verder.

Resultaat

Een video brand guide maak je vooral als je videoseries wilt gaan maken. De impact die je video heeft. Dat bereiken we alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. 

Vakmanschap

Onze standaard is hoog, en dat is nodig. Zeker bij het maken van een video brand guide, omdat deze van a tot z moet kloppen kloppen. De geanimeerde vormgeving die we voor je maken komt keer op keer weer terug, en is een lange termijn investering.

Showreel Video brand guide

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke animatie met een creatief idee. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap. Ons creatieve team denkt met je mee en brainstormt om een verhaal en stijl te creëren die jouw boodschap effectief overbrengen via animatie.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. We ontwikkelen het script en maken een storyboard dat de scènes en de visuele vertaling van de animatie vastlegt. Ook bepalen we de stijl, kleurenpalet en personages.

Productie

Tijdens de productiefase zetten we het storyboard om in geanimeerde beelden. We creëren de visuele elementen, personages en achtergronden. We brengen de animatie tot leven door frame voor frame te animeren en de juiste timing en bewegingen toe te voegen. We zorgen ervoor dat de animatie naadloos aansluit bij het script en de gewenste stijl.

Post-Productie

Na de animatie komt de post-productie. We voegen geluidseffecten, achtergrondmuziek en stemacteurs toe om de animatie tot leven te brengen. We hebben hiervoor speciaal een professionele geluidsstudio die in combinatie met de technici zorgt voor een helder en goed gemixt geluidsontwerp. We finetunen de animatie en passen eventuele kleurcorrecties en visuele effecten toe om een hoogwaardige en professionele uitstraling te garanderen.

Oplevering

Bij STUDUO streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Na de post-productie leveren we de voltooide animatie aan jou. We zorgen ervoor dat het in het gewenste formaat wordt geleverd, klaar voor publicatie op verschillende platforms. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat de animatie perfect aansluit bij jouw behoeften.

Veelgestelde vragen

Een video brand guide is een visueel document dat de merkidentiteit van jouw bedrijf definieert en communiceert, met behulp van bewegende beelden en geluid. Je ontvangt de grafische elementen die je nodig hebt in al je video’s en daarnaast een toepassingsdocument (dit kan in tekst, maar ook als video).

Een video brand guide is een krachtige manier om jouw merkidentiteit te definiëren en te communiceren. Het zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar en consistent is, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroot.

De duur van het maken van een video brand guide hangt af van de  complexiteit en de hoeveelheid elementen die we moeten produceren. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen en te behalen.

De kosten van het maken van een video brand guide hangen af van de lengte en complexiteit van de guide. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en maken we van te voren heldere afspraken over de  prijzen van onze diensten.

Het grootste voordeel van een video brand guide is dat het jouw merkidentiteit op een visueel aantrekkelijke manier weergeeft. Hierdoor wordt jouw merk nog herkenbaarder en consistenter, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroot.

Andere video diensten
Knop Display Advertsing

Display advertising

Adverteren met bewegende beelden op straat. Het gebeurt steeds meer. Om je merkidentiteit te versterken verzorgt STUDUO jouw display advertising.

Knop 2D animatie

2D animatie

Ingewikkelde zaken op een simpele manier uitleggen. Dat doe je met een 2d animatie van STUDUO. Dit kunnen simpele infographics zijn, maar ook geavanceerde tekenfilms.

Knop 3D animatie

3D animatie

Een 3d animatie van STUDUO zorgt er voor dat je een object vanuit elke hoek kunt bekijken. In een 3D animatie maken we gebruik van diepte. Dit geeft een extra dynamiek.

Shopping Basket