Versterk je merkidentiteit met een video brand guide!

Wil jij een consistente en sterke visuele identiteit voor jouw merk? Dan is een video brand guide onmisbaar. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit tot leven komt met een indrukwekkende video brand guide.

Een video brand guide is een krachtige manier om jouw merkidentiteit te definiëren en te communiceren. Het zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar is en blijft. Dit vergroot betrokkenheid van jouw doelgroep.

Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste boodschap en visuele elementen over te brengen in jouw video brand guide. We hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding.

Een video brand guide kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden, zoals het trainen van jouw medewerkers, het onboarden van nieuwe werknemers en het delen van jouw merkidentiteit met externe partners.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een video brand guide bij STUDUO? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit tot leven komt!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Zeker bij het visualiseren van je merkidentiteit is goed partnership heel belangrijk. Bij het maken van een video brand guide werkt STUDUO nauw samen met betrokken partners. We willen de ander begrijpen. Daar nemen we goed de tijd voor. Ideeën bedenken we samen, want zo komen we verder.

Resultaat

Een video brand guide maak je vooral als je videoseries wilt gaan maken. Hoe meer video's je maakt, des te groter de kans dat je je gewenste resultaat behaald. Dat is voor STUDUO dan ook heel belangrijk. De impact die je video heeft. Dat bereiken we alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. 

Vakmanschap

Onze standaard is hoog. We zijn specialisten met timmermansogen en leggen de lat hoog. Daar zijn we consequent in. STUDUO vindt dat zeker bij het maken van een video brand guide heel belangrijk. Dit moet van a tot z kloppen. Omdat de vormgeving die we voor je maken keer op keer weer terugkomt en voor jou een lange termijn investering is.

Showreel Video brand guide

Werkwijze

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Veelgestelde vragen

Een video brand guide is een visueel document dat de merkidentiteit van jouw bedrijf definieert en communiceert, met behulp van bewegende beelden en geluid. Je ontvangt de grafische elementen die je nodig hebt in al je video’s en daarnaast een toepassingsdocument (dit kan in tekst, maar ook als video).

Een video brand guide is een krachtige manier om jouw merkidentiteit te definiëren en te communiceren. Het zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar en consistent is, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroot.

De duur van het maken van een video brand guide hangt af van de  complexiteit en de hoeveelheid elementen die we moeten produceren. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen en te behalen.

De kosten van het maken van een video brand guide hangen af van de lengte en complexiteit van de guide. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en maken we van te voren heldere afspraken over de  prijzen van onze diensten.

Het grootste voordeel van een video brand guide is dat het jouw merkidentiteit op een visueel aantrekkelijke manier weergeeft. Hierdoor wordt jouw merk nog herkenbaarder en consistenter, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroot.

Andere video diensten
Knop Display Advertsing

Display advertising

Adverteren met bewegende beelden op straat. Het gebeurt steeds meer. Om je merkidentiteit te versterken verzorgt STUDUO jouw display advertising.

Knop 2D animatie

2D animatie

Ingewikkelde zaken op een simpele manier uitleggen. Dat doe je met een 2d animatie van STUDUO. Dit kunnen simpele infographics zijn, maar ook geavanceerde tekenfilms.

Knop 3D animatie

3D animatie

Een 3d animatie van STUDUO zorgt er voor dat je een object vanuit elke hoek kunt bekijken. In een 3D animatie maken we gebruik van diepte. Dit geeft een extra dynamiek.