Branded content laten maken.

Wil jij een consistente en sterke visuele identiteit voor jouw merk? Dan is een video brand guide onmisbaar. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit tot leven komt met een indrukwekkende video brand guide.

Een video brand guide is een krachtige manier om jouw merkidentiteit te definiëren en te communiceren. Het zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar is en blijft. Dit vergroot betrokkenheid van jouw doelgroep.

Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste boodschap en visuele elementen over te brengen in jouw video brand guide. We hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding.

Een video brand guide kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden, zoals het trainen van jouw medewerkers, het onboarden van nieuwe werknemers en het delen van jouw merkidentiteit met externe partners.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een video brand guide bij STUDUO? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit tot leven komt!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Zeker bij het visualiseren van je merkidentiteit is goed partnership heel belangrijk. Bij het maken van een video brand guide werkt STUDUO nauw samen met betrokken partners. We willen de ander begrijpen. Daar nemen we goed de tijd voor. Ideeën bedenken we samen, want zo komen we verder.

Resultaat

Een video brand guide maak je vooral als je videoseries wilt gaan maken. Hoe meer video's je maakt, des te groter de kans dat je je gewenste resultaat behaald. Dat is voor STUDUO dan ook heel belangrijk. De impact die je video heeft. Dat bereiken we alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. 

Vakmanschap

Onze standaard is hoog. We zijn specialisten met timmermansogen en leggen de lat hoog. Daar zijn we consequent in. STUDUO vindt dat zeker bij het maken van een video brand guide heel belangrijk. Dit moet van a tot z kloppen. Omdat de vormgeving die we voor je maken keer op keer weer terugkomt en voor jou een lange termijn investering is.

Showreel Video brand guide

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke animatie met een creatief idee. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap. Ons creatieve team denkt met je mee en brainstormt om een verhaal en stijl te creëren die jouw boodschap effectief overbrengen via animatie.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. We ontwikkelen het script en maken een storyboard dat de scènes en de visuele vertaling van de animatie vastlegt. Ook bepalen we de stijl, kleurenpalet en personages.

Productie

Tijdens de productiefase zetten we het storyboard om in geanimeerde beelden. We creëren de visuele elementen, personages en achtergronden. We brengen de animatie tot leven door frame voor frame te animeren en de juiste timing en bewegingen toe te voegen. We zorgen ervoor dat de animatie naadloos aansluit bij het script en de gewenste stijl.

Post-Productie

Na de animatie komt de post-productie. We voegen geluidseffecten, achtergrondmuziek en stemacteurs toe om de animatie tot leven te brengen. We hebben hiervoor speciaal een professionele geluidsstudio die in combinatie met de technici zorgt voor een helder en goed gemixt geluidsontwerp. We finetunen de animatie en passen eventuele kleurcorrecties en visuele effecten toe om een hoogwaardige en professionele uitstraling te garanderen.

Oplevering

Bij STUDUO streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Na de post-productie leveren we de voltooide animatie aan jou. We zorgen ervoor dat het in het gewenste formaat wordt geleverd, klaar voor publicatie op verschillende platforms. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat de animatie perfect aansluit bij jouw behoeften.

Veelgestelde vragen

Een video brand guide is een visueel document dat de merkidentiteit van jouw bedrijf definieert en communiceert, met behulp van bewegende beelden en geluid. Je ontvangt de grafische elementen die je nodig hebt in al je video’s en daarnaast een toepassingsdocument (dit kan in tekst, maar ook als video).

Een video brand guide is een krachtige manier om jouw merkidentiteit te definiëren en te communiceren. Het zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar en consistent is, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroot.

De duur van het maken van een video brand guide hangt af van de  complexiteit en de hoeveelheid elementen die we moeten produceren. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen en te behalen.

De kosten van het maken van een video brand guide hangen af van de lengte en complexiteit van de guide. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en maken we van te voren heldere afspraken over de  prijzen van onze diensten.

Het grootste voordeel van een video brand guide is dat het jouw merkidentiteit op een visueel aantrekkelijke manier weergeeft. Hierdoor wordt jouw merk nog herkenbaarder en consistenter, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroot.

Andere video diensten
Knop Display Advertsing

Display advertising

Adverteren met bewegende beelden op straat. Het gebeurt steeds meer. Om je merkidentiteit te versterken verzorgt STUDUO jouw display advertising.

Knop 2D animatie

2D animatie

Ingewikkelde zaken op een simpele manier uitleggen. Dat doe je met een 2d animatie van STUDUO. Dit kunnen simpele infographics zijn, maar ook geavanceerde tekenfilms.

Knop 3D animatie

3D animatie

Een 3d animatie van STUDUO zorgt er voor dat je een object vanuit elke hoek kunt bekijken. In een 3D animatie maken we gebruik van diepte. Dit geeft een extra dynamiek.