Sonic branding

Als je op zoek bent naar een manier om jouw merk een unieke en onderscheidende sound te geven, dan is sonic branding iets voor jou. Bij STUDUO hebben we veel ervaring met het maken van krachtige en herkenbare soundtracks die jouw merk versterken en zorgen voor een blijvende indruk bij jouw doelgroep.

Onze eigen studio is uitgerust met de nieuwste apparatuur en we werken samen met ervaren en professionele muzikanten. Hierdoor kunnen we je helpen om de perfecte sound voor jouw merk te creëren. Of het nu gaat om een catchy jingle of een complete soundlogo, wij zorgen ervoor dat jouw merk zich onderscheidt van de rest.

Onze aanpak is altijd op maat gemaakt en we werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat de sound perfect past bij jouw merkidentiteit en doelgroep. We beginnen met een uitgebreide briefing om jouw wensen en doelen te begrijpen en werken vervolgens nauw samen met jou om het creatieve proces te doorlopen. Zo zorgen we ervoor dat de sound van jouw merk precies is zoals jij het voor ogen hebt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe we jouw merk kunnen voorzien van een unieke en onderscheidende sound die blijft hangen bij jouw doelgroep.

Wij gaan voor het beste resultaat!
Partnerships

Om jouw bedrijf of organisatie de juiste sound te geven, zullen we elkaar heel goed moeten leren kennen. Partership is essentieel voor het beste resultaat. Daar geloven we bij STUDUO heilig in. We willen de ander begrijpen. Persoonlijke aandacht vanaf het prilste contact en betrokkenheid bij de uitdaging van jou als klant. 

Resultaat

Het resultaat telt, de impact die jouw sonic branding heeft. Dat bereiken we alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. De sonic branding van STUDUO moet raken en van betekenis zijn. Alleen zo blijft het goed hangen bij jouw doelgroep.

Vakmanschap

Onze standaard is hoog. We zijn specialisten met timmermansogen en leggen de lat hoog. Daar zijn we consequent in. Met minder dan het beste nemen we bij STUDUO geen genoegen. Dat geldt ook zeker bij het produceren van sonic branding. Daarom hebben we een hele goede studio met de nieuwste snufjes en met de beste muzikanten.

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke audioproductie met een creatief idee. We luisteren naar jouw wensen en doelen om het juiste concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap. Ons ervaren team denkt met je mee en brainstormt om unieke en boeiende audioproducties te creëren die jouw verhaal tot leven brengen.

Pre-Productie

In de pre-productiefase zorgen we ervoor dat alles klaar is voor een succesvolle audioproductie. We werken samen om het script en de structuur van de audiocontent te ontwikkelen. Ook selecteren we de juiste stemacteurs en geluidseffecten om de gewenste sfeer en emotie over te brengen. Daarnaast plannen we de opnamedagen en zorgen we voor de benodigde apparatuur.

Productie

Tijdens de productiefase wordt de audioproductie daadwerkelijk opgenomen. Onze professionele geluidstechnici en stemacteurs zorgen voor hoogwaardige opnames met kristalhelder geluid. We nemen de tijd om elke opname zorgvuldig te regisseren en te perfectioneren, zodat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.

Post-Productie

Na de opnames gaat ons team aan de slag met de post-productie. We bewerken en mixen de geluidsbestanden om de gewenste klank en balans te bereiken. Ook voegen we eventuele muziek, sounddesign en geluidseffecten toe om de juiste sfeer te creëren. We zorgen ervoor dat de audiocontent voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Oplevering

Bij STUDUO streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Na de post-productie leveren we de afgewerkte audioproductie aan jou. We zorgen ervoor dat het in het gewenste formaat wordt geleverd, of het nu voor online streaming, radio-uitzending of andere doeleinden is. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat de audiocontent perfect aansluit bij jouw behoeften.

Veelgestelde vragen

Wat is een bedrijfsfilm, een beddrijfsvideo is uitermate geschikt om je bedrijf te laten zien aan de buiten wereld.
Je visie, je mensen of je diensten kun je laten zien.

 

Sonic branding is het gebruik van geluid om de identiteit en merkwaarden van een bedrijf of organisatie te communiceren. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit een herkenbare jingle, een achtergrondmuziekje of een geluidseffect dat past bij het merk.

Sonic branding kan bijdragen aan de herkenbaarheid en consistentie van jouw merk. Het kan helpen om een emotionele connectie met jouw doelgroep te creëren en het kan jouw merk uniek maken in een drukke markt.

Bij STUDUO gaan we eerst in gesprek met jou om te bepalen wat de merkwaarden en doelstellingen van jouw bedrijf zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van de juiste geluiden die passen bij jouw merk. We maken hierbij gebruik van professionele muzikanten en onze eigen studio.

Sonic branding kan op veel verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld in radio- en televisiecommercials, op jouw website of social media kanalen, in podcasts of in jouw telefoonmenu. Onze specialisten kunnen samen met jou bepalen hoe sonic branding het beste kan worden ingezet voor jouw bedrijf.

De tijd die nodig is om sonic branding te maken hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project en het aantal revisierondes. Gemiddeld duurt het proces enkele weken tot een maand. We doen er alles aan om binnen de gestelde deadline blijven en we houden je gedurende het proces op de hoogte van de voortgang. De kosten hangen ook af van de hoeveelheid muzikanten die we moeten inhuren.

Andere audio diensten

Podcast serie

Met je eigen podcast zorg je voor issue ownership in jouw vakgebied. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van jouw podcast.

Radio commercial

Ruim 9 miljoen mensen luisteren dagelijks naar de radio. Een radiocommercial kan dus heel interessant zijn. STUDUO kan jouw radiocommercial professioneel produceren.

Shopping Basket