BEDRIJFSFILM GRONINGEN

Voor het laten maken van een bedrijfsfilm in Groningen laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres! Het creëren van een toffe bedrijfsfilm is namelijk een van onze specialismes. Met een pakkende bedrijfsfilm zet jij jezelf als organisatie op de kaart.

 

Daarnaast is de stad van de ‘d’Oale Grieze’ geen onbekend terrein voor Studuo, voor verschillende bedrijven in Groningen hebben wij al een bedrijfsvideo mogen maken. 

WAAROM EEN BEDRIJFSFILM?

Een goede bedrijfsfilm maakt impact en vertelt natuurlijk jullie verhaal. Een bedrijfsfilm is een perfect middel om mensen via beeld en geluid een impressie te geven van jouw bedrijf, wie jullie zijn en wat jullie doen. De specialisten van Studuo streven ernaar om jullie visie en identiteit zo goed mogelijk op beeld vast te leggen. 

Door een bedrijfsfilm in Groningen, op de locatie van jullie bedrijf te laten maken, krijgt de kijker direct een goed beeld van de organisatie. Een bedrijfsfilm is natuurlijk hét middel om jezelf te promoten, op bijvoorbeeld de verschillende social media kanalen. Daarnaast kan het ook worden gezien als een dynamisch visitekaartje van jouw organisatie.

PROFESSIONELE BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN IN GRONINGEN

Wij hebben al vele jaren ervaring in het ontwikkelen van professionele bedrijfsfilms in Groningen. Dankzij onze ervaring, kwaliteit en natuurlijk de creatieve koppen, maken wij de  unieke en professionele bedrijfsfilm die perfect past bij jouw organisatie. Daarnaast hebben wij alle apparatuur in huis die nodig is om een bedrijfsfilm in cinema stijl te maken. Kortom: wij beschikken over alle ingrediënten om voor jullie een parel van een bedrijfsfilm te maken!

Ieder bedrijf is anders, uniek. Die unieke karakteristieken willen natuurlijk graag terug laten komen in de bedrijfsvideo. Om deze unieke aspecten te ontdekken, drinken we graag eerst een kop koffie samen. Hiervoor komen wij graag richting jullie, maar natuurlijk zijn jullie ook meer dan welkom bij ons op kantoor. Wij zitten in de Heemserhoek, ongeveer een uurtje rijden vanaf Groningen. Of jullie nou op zoek zijn naar een flitsende dynamische bedrijfsfilm, of naar een wat meer zakelijke video, wij van Studuo vinden niet gauw iets te gek. Onder het motto: “Doe maar gek, dat is al gewoon genoeg”, hebben wij al vaker met dit bijltje gehakt!

TOFFE BEDRIJFSFILM GRONINGEN:
DEZE ORGANISATIES UIT GRONINGEN GINGEN JE AL VOOR!

Rocket Digital 

PostNL

Xelvin

Conversies.nl

Kart en Bowlingcentrum

MyOrder

BEDRIJFSFILM GRONINGEN AANVRAGEN

Wil je graag de mogelijkheden van een bedrijfsfilm in Groningen met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Bellen kan natuurlijk ook: 0523-857332.

Jij kent je eigen bedrijf of organisatie, wij hebben de creatieve ideeën. Samen komen we tot een fantastisch plan!