Bewegende verhalen

Ben je op zoek naar een professionele bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de kaart zet? STUDUO helpt je om jouw boodschap helder en krachtig over te laten komen met een indrukwekkende bedrijfsfilm. We vertellen jouw verhaal en zetten daarmee jouw klant in beweging.

Een bedrijfsfilm is een effectieve manier om jouw bedrijf te presenteren en te laten zien waar je voor staat. De video kan gebruikt worden voor promotie, werving of interne communicatie.

Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste boodschap en visuele elementen over te brengen in jouw bedrijfsfilm. Onze videografen hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Een bedrijfsfilm kan worden gebruikt om jouw bedrijf te presenteren aan nieuwe klanten of om jouw huidige klanten te informeren over nieuwe producten of diensten. Het kan ook worden gebruikt als employer branding. Een bedrijfsvideo als onderdeel van een wervingscampagne om potentiële werknemers aan te trekken.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van het laten maken van een bedrijfsfilm bij STUDUO? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap helder en krachtig overkomt, zodat jij de gewenste resultaten behaalt!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Een goede bedrijfsvideo komt samen tot stand. DUO is niet voor niets een onderdeel van onze naam. Om waarde te kunnen creëren voor onze klanten, werken we nauw samen. Persoonlijke aandacht vanaf het prilste contact en betrokkenheid bij de uitdaging van onze partners. Daar geloven wij bij STUDUO heilig in bij het maken van een bedrijfsfilm. Samen komen we verder.

Resultaat

Vooraf bepalen we wat je met je bedrijfsfilm wilt bereiken. Het resultaat telt, de impact die de video heeft. Dat bereiken we alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. Onze producten moeten raken en van betekenis zijn.

Vakmanschap

De standaard bij STUDUO is hoog. We zijn specialisten met timmermansogen.  Daar zijn we consequent in. Met minder dan de beste bedrijfsfilm nemen we geen genoegen!

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Veelgestelde vragen

De kosten van het maken van een bedrijfsfilm hangen af van de lengte en complexiteit van de film. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en bieden we transparante prijzen voor onze diensten.

Een bedrijfsfilm is een visuele presentatie van jouw bedrijf, waarin je jouw doelen, producten, diensten en merkidentiteit presenteert. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van een bedrijfsfilm.

Een bedrijfsfilm is een krachtige manier om jouw bedrijf te presenteren en te laten zien waar je voor staat. Het kan gebruikt worden voor promotie, werving of interne communicatie. Ook kan het helpen bij je employer branding.

De duur van het maken van een bedrijfsfilm hangt af van de lengte en complexiteit van de film. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen.

Het grootste voordeel van een bedrijfsfilm is dat het jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier presenteert en de boodschap helder en krachtig overbrengt. Het kan worden gebruikt voor promotie, werving (ook van personeel) of interne communicatie.

Overige diensten

Bekijk hier wat voor soorten video’s wij allemaal hebben gerealiseerd.

Social content

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.

Employer branding

Een mooi middel om aan goed personeel te komen. Zet je vacaturetekst om in een aantrekkelijke video. STUDUO helpt je om kandidaten te werven. Met een goede employer branding video krijgt een geïntereseerde werkzoekende direct inzicht in je bedrijf en de werkzaamheden.

Commercial

STUDUO maakt highend commercials. In een paar seconden kan je met een goede commercial je identiteit, filosofie of een product presenteren. Door te adverteren met een commercial vergroot je je bereik en naamsbekendheid.

Aftermovie

Als je jouw evenement wilt herbeleven, dan moet je een goede aftermovie laten maken door STUDUO. Wij registreren het complete programma en maken daar een aantrekkelijke aftermovie van. De beelden van de aftermovie kun je ook gebruiken voor de volgende editie van jouw evenement.