Coronaproof communiceren met video

Wij kunnen evenementen livestreamen, mensen informeren door middel van animaties, of razendsnel een videobericht produceren voor je medewerkers en/of klanten.

Webinar

De uitbraak van het coronavirus maakt het lastig om mensen fysiek te ontmoeten. Om toch je klanten en partners betrokken te houden bij je organisatie, kun je een webinar organiseren. Via platforms als Zoom, Teams of Skype kan jij je klanten persoonlijk bereiken, op afstand.

Live registratie
Evenementen

Op dit moment mogen we geen  grote(fysieke) evenementen en congressen organiseren. Digitale events zijn niet nieuw, maar wel booming sinds de uitbraak van het coronavirus. Het organiseren van een online evenement heeft zo z’n voordelen. Onze contentspecialisten zetten een onvergetelijk evenement op poten voor jouw bedrijf! Uiteraard kun je ook hybride evenementen organiseren.

Bijeenkomsten

Wij regelen niet alleen grote online evenementen, maar ook kleinere bijeenkomsten. Denk aan bijvoorbeeld een digitale vergadering, bedrijfspresentaties, symposia of de wekelijkse vrijmibo. Met onze professionele apparatuur, regelen wij moeiteloos en professioneel jouw online bijeenkomst.

Podcast

Ondanks dat de term ‘podcast’ al 15 jaar bestaat, is de podcast nu populairder dan ooit. Vooral jongeren verslinden maandelijks miljoenen afleveringen en nóg meer uren aan hun favoriete podcasts. Een populair medium ter vermaak, maar ook erg interessant voor bedrijven. Wil jij ook een knallende podcast maken? Onze contentspecialisten duiken graag met jou de studio in.

Animatie

Met een animatiefilm kan je ingewikkelde onderwerpen op een eenvoudige manier uitleggen, specifieke doelgroepen bereiken of je onderscheiden van andere bedrijven. Onze contentspecialisten creëren de mooiste animatiefilms, op maat gemaakt en zonder gedoe.

koffie@studuo.nl

0523 – 85 73 32