Video

 
Wij zijn beelddenkers

en houden ervan jouw verhaal om te zetten in een bedrijfsvideo. STUDUO maakt krachtige films die jouw doelgroep raakt en aanzet tot actie. Video’s met resultaat, verhalen die bewegen. We doen niets liever dan corporate films, tv-commercials of korte series maken.

bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Beelden die je in een paar seconden meenemen in een verhaal. Een verhaal dat STUDUO bedenkt en samen met jou omzet tot een concrete bedrijfsfilm. Zo zet je jouw doelgroep aan tot actie.

Social content

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.

Knop Employer branding

Employer branding

Een mooi middel om aan goed personeel te komen. Zet je vacaturetekst om in een aantrekkelijke video. STUDUO helpt je om kandidaten te werven. Met een goede employer branding video krijgt een geïntereseerde werkzoekende direct inzicht in je bedrijf en de werkzaamheden.

Knop Commercial

Commercial

STUDUO maakt highend commercials. In een paar seconden kan je met een goede commercial je identiteit, filosofie of een product presenteren. Door te adverteren met een commercial vergroot je je bereik en naamsbekendheid.

Knop Aftermovie

Aftermovie

Als je jouw evenement wilt herbeleven, dan moet je een goede aftermovie laten maken door STUDUO. Wij registreren het complete programma en maken daar een aantrekkelijke aftermovie van. De beelden van de aftermovie kun je ook gebruiken voor de volgende editie van jouw evenement.

Podcast serie

Podcast serie

Met je eigen podcast zorg je voor issue ownership in jouw vakgebied. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van jouw podcast.

Animatie

 

STUDUO maakt verschillende soorten animaties. Het mooie is dat wij camerabeelden in je  video met animatie kunnen combineren. Een duo dus. Of het nu gaat om het maken van een explainer, een 2D- of 3D animatie of een productbeschrijving Alles is mogelijk.

Video brand guide

Met een eigen animatiepakket heb je een handige toolbox om simpel professionele video's te maken. Je krijgt van STUDUO video-elementen om jouw huisstijl in elk filmpje dat je maakt toe te passen.

Knop Display Advertsing

Display advertising

Adverteren met bewegende beelden op straat. Het gebeurt steeds meer. Om je merkidentiteit te versterken verzorgt STUDUO jouw display advertising.

Knop 2D animatie

2D animatie

Ingewikkelde zaken op een simpele manier uitleggen. Dat doe je met een 2d animatie van STUDUO. Dit kunnen simpele infographics zijn, maar ook geavanceerde tekenfilms.

Knop 3D animatie

3d animatie

Een 3d animatie van STUDUO zorgt er voor dat je een object vanuit elke hoek kunt bekijken. In een 3D animatie maken we gebruik van diepte. Dit geeft een extra dynamiek.

Live

Met een livestream

kan je direct veel publiek bereiken. Dit kan ook hybide; zowel online als offline in de zaal. Samen maken wij een goed draaiboek voor een perfecte show. Op een door jou uitgekozen locatie, of in een studio van STUDUO.

Live bijeenkomst

Een evenement waar mensen live bijeenkomen kun je ook livestreamen. We helpen onze partners hier geregeld mee. STUDUO kan dit doen op elke gewenste locatie, maar heeft zelf ook een hele mooie ruimte waar we evenementen tot 200 personen fysiek kunnen organiseren en livestreamen voor de hele wereld.

Knop Webinar

Webinar

Issue ownership is belangrijk om een autoriteit te zijn in jouw branche. Een webinar is een geschikte manier om dat doel te bereiken. STUDUO helpt je om dit webinar te organiseren. We zorgen voor een professionele look.

Shopping Basket