fotostudio

Welkom in de fotostudio van Studuo

In onze fotostudio schieten wij de mooiste plaatjes! Een professionele foto is belangrijk voor de uitstraling van jouw organisatie. Beeld versterkt immers tekst. Wij maken foto’s op locatie of in onze fotostudio, van personen, producten en situaties.

Wil jij ook foto’s zonder gedoe?

FOTO MAKEN?

Zeker weten! Wil jij een knallende advertentiefoto of bedrijfsreportage laten maken? Of kom je liever langs in onze fotostudio? Say no more, Studuo regelt het!

MAANDAG

VOORBEREIDEN 

Snel en vlekkeloos schakelen: tot in de puntjes geregeld, daar gaan wij voor! Tijdens een kennismaking zetten wij jouw wensen op papier. Samen maken we een heldere planning.

DINSDAG

CREËREN

Goede voorbereiding is het halve werk, tijd voor actie! Wij toveren jouw wensen om in spetterende foto's, professioneel en snel.

WOENSDAG

FINETUNEN

Op de afgesproken datum ontvang jij jouw foto's in je mailbox. Met jouw feedback op zak, zetten wij de puntjes op de i.

DONDERDAG

DONE!

Na het finetunen, zijn jouw foto's klaar voor gebruik. Yes! Geen gedoe: gewoon goede content, professioneel en snel geregeld.

VRIJDAG

WIL JIJ FOTO'S DIE VAN JE BEELD SPATTEN?
DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN OP LOCATIE, OF IN ONZE FOTOSTUDIO

Advertentiefoto

Of je nu adverteert via sociale media, in de krant of op een bushokje: een foto zorgt dat jouw advertentie een gezicht krijgt. De foto straalt een bepaald gevoel uit en kan extra uitleg geven. Kortom: beeld versterkt tekst. Wil jij ook een prikkelende advertentiefoto? Studuo regelt het voor je!

Portretten

Om je bedrijfswebsite een persoonlijke touch te geven, kun je je team voorstellen. In onze professionele fotostudio, schieten wij de mooiste plaatjes! Wij zetten de knappe koppen van jouw bedrijf als filmsterren op de foto!

Bedrijfsreportage

Ben jij eigenaar van een startup, een miljoenenbedrijf, het lokale winkeltje op de hoek of sta jij bovenaan een internationale organisatie met ruim 1000 medewerkers? Geen bedrijf is te groot of te klein en geen idee is ons te gek. Studuo maakt de mooiste bedrijfsfoto’s en reportages, helemaal op smaak gemaakt. Jij roept, wij schieten!

Productfoto

Laat ons jouw product verkopen! Niet met een glad verkooppraatje, maar met overtuigende productfoto’s. Of je nu kleding, magnetrons, taarten of planten verkoopt. Wij schieten productfoto’s die van je beeld knallen. Daar kan niemand omheen!

Interieur & architectuur

Naast personen, producten en bedrijven, schieten wij professionele foto’s van interieur en architectuur. Denk aan bijvoorbeeld bedrijfspanden en kantoorruimtes, maar ook (kunst)objecten, natuurrijke omgevingen, woningen en de inrichting daarvan. De keuze is reuze!