HHC led reclame

De ledboarding bij HHC Hardenberg bestaat uit 200 meter. Elke sponsor is 15 seconden te zien. Er zit dus geen verschil in de lengte van de reclame’s. Wel zit er verschil in de afmetingen. De hoofdsponsor krijgt 200 meter, een gouden sponsor 100 meter en een zilveren sponsor 50 meter.

Meer vertellen

Op de ledboarding zit je niet vast aan alleen jouw logo en website, zoals bij een vast reclamebord. Je wilt ook vertellen wat je doet als bedrijf. Omdat de ledreclame beweegt kun je meer vertellen.

Inspelen op actualiteit

Geen bord meer voor het hele jaar! Nee je kunt direct inspelen op jouw actuele campagne. Wil je meer bezoekers naar jouw website? Maak dan een ledreclame die inspeelt op de boodschap die NU belangrijk is voor jouw klanten.

Statisch naar dynamisch

Een reclame die beweegt trekt veel meer aandacht dan een stilstaand beeld. Daarom is het goed om zo veel mogelijk dynamiek in de reclame te brengen. Studuo helpt je bij het vinden van de animatie die het best bij jouw reclame past.

Opties

Keuze kunnen maken?

Dan kun je nu dit vragenformulier invullen en dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Hoe nu verder?

Voordat een animatie te zien is bij HHC Hardenberg, zullen wij eerst een opzet moeten maken en deze met je communiceren.
Geen verrassingen tijdens de wedstrijd.
Als wij alle input goed hebben binnen gekregen, kunnen wij de animatie maken.
Deze input moet de woensdag voor de wedstrijd bij ons binnen zijn, om op tijd een animatie te kunnen maken voor de eerstvolgende thuiswedstrijd.

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke animatie met een creatief idee. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap. Ons creatieve team denkt met je mee en brainstormt om een verhaal en stijl te creëren die jouw boodschap effectief overbrengen via animatie.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. We ontwikkelen het script en maken een storyboard dat de scènes en de visuele vertaling van de animatie vastlegt. Ook bepalen we de stijl, kleurenpalet en personages.

Productie

Tijdens de productiefase zetten we het storyboard om in geanimeerde beelden. We creëren de visuele elementen, personages en achtergronden. We brengen de animatie tot leven door frame voor frame te animeren en de juiste timing en bewegingen toe te voegen. We zorgen ervoor dat de animatie naadloos aansluit bij het script en de gewenste stijl.

Post-Productie

Na de animatie komt de post-productie. We voegen geluidseffecten, achtergrondmuziek en stemacteurs toe om de animatie tot leven te brengen. We hebben hiervoor speciaal een professionele geluidsstudio die in combinatie met de technici zorgt voor een helder en goed gemixt geluidsontwerp. We finetunen de animatie en passen eventuele kleurcorrecties en visuele effecten toe om een hoogwaardige en professionele uitstraling te garanderen.

Oplevering

Bij STUDUO streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Na de post-productie leveren we de voltooide animatie aan jou. We zorgen ervoor dat het in het gewenste formaat wordt geleverd, klaar voor publicatie op verschillende platforms. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat de animatie perfect aansluit bij jouw behoeften.

Veelgestelde vragen

Wij hanteren drie prijzen voor het laten maken van een led reclame bij HHC. Een stilstaand beeld (150 euro), een standaard animatie (250 euro) en een animatie op maat (500 euro). 

Dat hangt af van de afspraken die u heeft gemaakt van HHC Hardenberg. Sommige sponsoren zijn over het hele veld te zien, er zijn ook sponsoren die op een kleiner gedeelte van de ledboarding te zien zijn. Wilt u zeker weten op hoeveel meter reclame u recht heeft? Neem dan even contact op met uw contactpersoon van commerciële zaken bij HHC Hardenberg.

Less is more. Dat geldt bij het maken van een led reclame zeker. De meeste adverteerders delen de advertentie op in drie gedeeltes van vijf seconden. Denk dus heel goed na over de kernboodschap die moet worden overgebracht.

Er zit geen verschil in de kosten voor een aanpassing of een nieuwe led reclame. Dat heeft voornamelijk te maken met de inrichting van de totale ledboarding. Doordat de software gedateerd is, moeten wij veel omzettingen doen om de ledreclame te vervangen. Vandaar dat de kosten dus gelijk blijven.

Shopping Basket