WIJ MAKEN JOUW LEDRECLAME!

De ledboarding bij HHC Hardenberg bestaat uit 200 meter. Elke sponsor is 15 seconden te zien. Er zit dus geen verschil in de lengte van de reclame’s. Wel zit er verschil in de afmetingen. De hoofdsponsor krijgt 200 meter, een gouden sponsor 100 meter en een zilveren sponsor 50 meter.

Studuo maakt 1 lange film die ongeveer 8 minuten duurt. Deze film wordt een half uur voor de wedstrijd gedraaid, tijdens de wedstrijd en de rust en ook nog een poos na de wedstrijd. Daardoor is de reclame vaak te zien op televisie! En natuurlijk ziet het aanwezige publiek de reclame ook!

MEER VERTELLEN

Op de ledboarding zit je niet vast aan alleen jouw logo en website, zoals bij een vast reclamebord. Je wilt ook vertellen wat je doet als bedrijf. Omdat de ledreclame beweegt kun je meer vertellen.

INSPELEN OP ACTUALITEITEN

Geen bord meer voor het hele jaar! Nee je kunt direct inspelen op jouw actuele campagne. Wil je meer bezoekers naar jouw website? Maak dan een ledreclame die inspeelt op de boodschap die NU belangrijk is voor jouw klanten.

VAN STATISCH NAAR DYNAMISCH!

Een reclame die beweegt trekt veel meer aandacht dan een stilstaand beeld. Daarom is het goed om zo veel mogelijk dynamiek in de reclame te brengen. Studuo helpt je bij het vinden van de animatie die het best bij jouw reclame past.

Kies jouw animatie

WAT MAG HET ZIJN?

HOE NU VERDER?​

Voordat een animatie te zien is bij HHC Hardenberg, zullen wij eerst een opzet moeten maken en deze met je communiceren.
Geen verrassingen tijdens de wedstrijd.
Als wij alle input goed hebben binnen gekregen, kunnen wij de animatie maken.
Deze input moet de woensdag voor de wedstrijd bij ons binnen zijn, om op tijd een animatie te kunnen maken voor de eerstvolgende thuiswedstrijd.