Livestream laten verzorgen?

Studuo regelt jouw livestream: van compleet online event tot intieme ledenvergadering. Wij regelen jouw bijeenkomst online, of dat nu een groot of klein evenement is.  Wij verzorgen je livestream, zonder gedoe! Dat kan ook in hybride vorm.

Wil jij ook live zonder gedoe?

HOI! HOE SNEL ZIJN JULLIE?

Retesnel! Binnen een paar dagen zetten wij jouw webinar, online evenement of bijeenkomst op poten. Studuo regelt jouw livestream,  professioneel en snel.

MAANDAG

VOORBEREIDEN 

Goede voorbereiding is het halve werk. Laten we kennismaken, zodat jouw wensen en verwachtingen duidelijk zijn. We maken een planning en gaan aan de slag!

DINSDAG

CREËREN

Geen moeilijkdoenerij, maar gewoon goede content. Wij regelen jouw ijzersterke livestream tot in de puntjes! Goede content versterkt de inhoud van je livestream.

WOENSDAG

FINETUNEN

Samen met jou, zetten wij de puntjes op de i. We nemen het programma door en zorgen dat alles klopt, tot in de kleinste details.

DONDERDAG

DONE!

En, we gaan live! Binnen no-time staat jouw livestream als een huis. Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, professioneel en zonder gedoe. We kunnen ook zorgen voor opnames en dat je je livestream meteen kunt terugkijken.

VRIJDAG

WIL JIJ EEN LIVESTREAM LATEN MAKEN?
DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

Webinar

De uitbraak van het coronavirus maakt het lastiger om mensen fysiek te ontmoeten. Om toch je klanten en partners betrokken te houden bij je organisatie, kun je een webinar organiseren. Via platforms als Zoom, Teams of Skype kan jij je klanten persoonlijk bereiken, op afstand. Studuo regelt het voor je!

Evenementen

Op dit moment mogen we geen (fysieke) evenementen en congressen organiseren. Digitale events zijn niet nieuw, maar wel booming sinds de uitbraak van het coronavirus. Het organiseren van een online evenement heeft zo z’n voordelen. Onze contentspecialisten zetten een onvergetelijk evenement op poten voor jouw bedrijf! Dat kan ook in hybride vorm.

Bijeenkomsten

Studuo regelt niet alleen grote online evenementen, maar ook kleinere bijeenkomsten. Denk aan bijvoorbeeld een digitale vergadering, bedrijfspresentaties, symposia of de wekelijkse vrijmibo. Met onze professionele apparatuur, regelen wij moeiteloos en professioneel jouw online bijeenkomst!