Over ons

Welkom bij STUDUO! Wij zijn een gepassioneerd video- en audioproductiebureau, opgericht in 2013 en gevestigd in Hardenberg. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid tot het ontwikkelen van krachtige concepten die we vertalen naar indrukwekkende films, animaties, en (video)podcasts.  Inmiddels hebben we meer dan 2500 producties gerealiseerd, voor organisaties variërend van 5 medewerkers tot die met tienduizenden medewerkers.

Bij STUDUO begint elke productie met het bedenken van een creatief idee. Stap voor stap doorlopen we het proces om tot het beste resultaat te komen, alles met als doel echte impact te creëren. We streven ernaar dat onze video’s het juiste effect hebben en de kijker positief verrast. Het overtreffen van verwachtingen is waar wij voor staan en niets geeft ons meer voldoening dan te zien dat onze klanten enthousiast worden van het eindresultaat.


Ontdek de kracht van STUDUO laat ons gezamenlijk de grenzen van creativiteit verleggen. Laat ons jouw verhaal vertellen met passie en creativiteit. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

 

Onze kernkwaliteiten

Klantgericht

  • Wij luisteren, stellen de juiste vragen en begrijpen de werkelijke behoefte.
  • Open, eerlijk, en altijd bereid een stapje harder te lopen.

Kritisch

  • Dagelijks het maximale uit onszelf halen.
  • Kritisch zijn naar onszelf en elkaar, want alleen het beste telt.

Resultaatgericht

  • Van mooie beelden tot concrete resultaten voor jouw organisatie

Onze vakmensen

Directeur Martine
Shopping Basket