Wil jij een knallende radiocommercial of podcast maken?

Laat je podcast maken door Studuo. Wij werken professioneel, fris en vooral: zonder gedoe! We hebben een eigen studio en professionele opnameapparatuur. Voor podcasts, maar ook voor sounddesign en audionabewerking.

Wil jij ook audio zonder gedoe?

HOI! HOE SNEL ZIJN JULLIE?

Gruwelijk snel! Binnen een week regelen wij jouw radiocommercial, soundlogo, voice-over en meer. Toch liever een podcast maken? Laten we kennismaken, zodat we direct aan de slag kunnen!

MAANDAG

VOORBEREIDEN 

Allereerst zetten we jouw wensen en verwachtingen op papier. We maken een heldere planning en gaan meteen van start!

DINSDAG

CREËREN

Goede voorbereiding is het halve werk, tijd voor actie!  Wij brengen jouw wensen tot leven en creëren audiocontent waar je 'u' tegen zegt.

WOENSDAG

FINETUNEN

Op de afgesproken datum, staan wij met jouw audiocontent voor de deur. Versie 1 is een feit! Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i.

DONDERDAG

DONE!

Na het finetunen, is jouw audiocontent klaar voor gebruik. Geen moeilijkdoenerij, maar gewoon goede content. Snel en professioneel geregeld, zonder gedoe!

VRIJDAG

WIL JIJ EEN KNALLENDE PODCAST MAKEN?
DIT HEBBEN WIJ OOK IN HUIS

Radiocommercial

Radio is nog altijd een heel populair medium. Miljoenen mensen luisteren radio. Steeds meer mensen luisteren radio online. Dankzij de opkomst van digitale radio- en audiostreamingsdiensten als Spotify of Soundcloud is de radiocommercial populairder dan ooit. Toch is adverteren best een uitdaging: je hebt slechts enkele seconden om jouw doelgroep te overtuigen. Laat dat maar aan ons over!

Podcast

Ondanks dat de term ‘podcast’ al 15 jaar bestaat, is de podcast nu populairder dan ooit. Vooral jongeren verslinden maandelijks miljoenen afleveringen en nóg meer uren aan hun favoriete podcasts. Een populair medium ter vermaak, maar ook erg interessant voor bedrijven. Wil jij ook een knallende podcast maken? Onze contentspecialisten duiken graag met jou de studio in!

Sound design

Wie denkt aan film, denkt vaak als eerste aan beeld. Maar zet je geluid maar eens uit terwijl je kijkt. Je weet niet hoe gauw je het weer aan zet. Sound design is dus heel belangrijk. Sound design bestaat uit geluidsopname, -montage en –mixage. Het bepaalt hoe je publiek een film bekijkt. Heel belangrijk, dus! Studuo beschikt over de nieuwste apparatuur waarmee wij kwalitatief hoogwaardig kunnen sound designen.

Soundlogo

Een soundlogo of audiologo is een herkenbaar geluidsfragment dat dient als auditief beeldmerk voor een organisatie. Een sound logo zorgt dat luisteraars een merk herkennen in bijvoorbeeld een commercial. Het zorgt voor een groter effect. Super interessant, vooral nu radio en podcasts zo populair zijn. Onze contentspecialisten creëren het sound logo dat past bij jouw bedrijf!

Jingles

Een jingle is een herkenningsmelodie voor een merk en onderdeel van je huisstijl en branding. Jingles horen we vaak op de radio, bij onderbrekingen voor het nieuws of de reclame en soms tussen de muziek door. Studuo creëert de mooiste herkenbare jingles voor jouw merk!

Voice-over

Een stem die overtuigt en waarbij jouw doelgroep zich op haar gemak voelt. Ontzettend bepalend voor jouw merk! Studuo maakt voice-overs waar je ‘u’ tegen zegt: wij spreken de taal van jouw doelgroep en zorgen voor impact! In een pakkende bedrijfsfilm, waarin je jouw kernwaarden uitlegt of vertelt wat er zo uniek is aan jouw producten, mag een professionele voice-over niet ontbreken.