E-Commerce opleiding

Het Alfa College in Hardenberg wil haar (toekomstige) studenten meer informeren rondom hun opleidingen en de  kansen op de arbeidsmarkt. STUDUO heeft een videoreeks gemaakt waarin verschillende studenten van diverse opleidingen vertellen wat de ervaring is bij het volgen van de opleiding. Ze werken daarnaast deeltijd om de benodigde praktijk kennis op te doen.

De vraag:

Toekomsticht studenten enthousiasmeren over de opleidingen van het Alfa College. De ervaring van de student staat centraal. Belangrijk was om te laten zien dat de theorie op school aansluit op de praktijk bij het stagebedrijf.

Resultaat

Camera: Vincent Scharphof
Regie: Manon Huizing
Montage: Douwe Otten
Animatie: Douwe Otten

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Making of

We hebben gewerkt met een vast format. De student hebben we iedere keer in een vaste symetrische interviewsetting neergezet. De student vertelt het verhaal op camera aan de hand van de interviewvragen die wij stellen. Daarnaast hebben we de student ook in actie gefilmd op de werkvloer. Deze beelden versterken het gesprek. 

"Mooi om te zien hoe STUDUO onze studenten authentiek in beeld weten te brengen, zodat de boodschap goed overkomt."
Annemiek van der Maat Alfa College
Annemiek van der Maat
Communicatie Alfa College
Shopping Basket