de Troubadour

Grandcafe & restaurant de Troubadour zocht een krachtige bedrijfsfilm waarbij zowel het genieten als ook de gerechten duidelijk naar voren kwamen. Het sfeervol en ontspannen uit eten in het bruisende Hardenberg. Wij hebben deze bedrijfsfilm gemaakt.

De vraag:

Maak een goede impressie van de faciliteiten en sfeer van de Troubadour in Hardenberg.

Resultaat

Art director: Rick Meinen
Camera: Erik Kiewiet
Montage: Douwe Otten
Animatie: Douwe Otten
Dronepilot: Erik Kiewiet

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Making of

Grandcafe & restaurant de Troubadour zocht een krachtige bedrijfsfilm waarbij zowel het genieten aan de Vecht, als ook de gerechten zichtbaar werden gemaakt. Sfeervol en ontspannen uit eten in het bruisende Hardenberg. Wij hebben een bedrijfsfilm gemaakt die direct op de website het juiste gevoel weergeeft en de doelgroep aanspreekt.

"Het team van STUDUO heeft knap de sfeer van de Troubadour op beeld weten vast te leggen. De video versterkt het merk van de Troubadour. Daar ben ik erg blij mee."
Herman Potgieter
Eigenaar
Shopping Basket