Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve is één van de beste campings van Nederland. Uiteraard willen zij het liefst zo veel mogelijk gasten en de camping zo vol mogelijk hebben.

De vraag:

Maak een commercial voor de STER die met name tijdens de programma’s van NPO Zappelin voorbij komt. Er moet uiteraard goed te zien zijn wat je op Kampeerdorp de Zandstuve allemaal kan beleven. De commercial moet zoveel mogelijk gasten naar de Zandstuve trekken.

Resultaat

Art director: Manon Huizing
Camera: Erik Kiwiet
Montage: Piet-Cees van der Wel
Animatie: Douwe Otten

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Making of

We hebben voor deze commercial een echt gezin in gezet. Geen acteurs. Dit om de commercial zo authentiek mogelijk te draaien. We hebben de commercial gedraaid met de Sony FX6. De voice-over is gedaan door Wesley uit het animatieteam van Kampeerdorp de Zandstuve. Hij zingt ook veel liedjes voor de camping. Ook dit vergroot de herkenbaarheid.

"Wij hebben STUDUO een taart bezorgd na de lancering van de commercial en dat was niet voor niets. We hebben namelijk hele goede boekingscijfers behaald mede dankzij deze commercial."
Mariska Eshuis
Eigenaar Kampeerdorp de Zandstuve
Shopping Basket