TIMELAPSE

Wil jij een indrukwekkende timelapse laten maken? Met een timelapse kun je een project op een levendige en unieke manier weergeven. Wij van Studuo leggen jouw project vast van begin tot eind, waarna we het beeld versnellen. Het project dat in werkelijkheid een jaar lang duurde, laten we binnen 1 minuut zien in een gave timelapse.

 

Velen van ons hebben wel eens een timelapse gezien, van de ondergaande zon, een boom die herfstkleuren veranderd of een van wolken die versneld voorbij trekken. Naast dat een timelapse een mooi middel is om natuurfenomenen mee vast te leggen is het ook perfect geschikt voor het bedrijfsleven. Gaat jouw organisatie bijvoorbeeld een nieuw pand bouwen? Dan kunnen doormiddel van een timelapse de gehele bouw van jullie pand laten zien binnen 1 minuut! Hoe vet is dat!

HET MAKEN VAN EEN TIMELAPSE

Timelapse is een filmtechniek waarbij er als het ware met tijd wordt gespeeld. Een project van lange tijd, dagen, weken, maanden, jaren, kunnen we doormiddel van een timelapse weergeven in een kortere periode van bijvoorbeeld 1 minuut! Een timelapse video maken is een techniek waarbij foto en video gecombineerd worden tot een video.

Timelapse

PROFESSIONELE TIMELAPSE

Wij van Studuo zijn gedreven om een goede timelapse film te maken die voldoet aan jullie eisen. Wij werken met professionele apparatuur en vakidioten, waarmee we jullie wensen hopen te overtreffen. Een professionele timelapse maken vergt kennis en voorbereiding. Het vereist meer dan het klaarzetten van een eenvoudige camera.

 

Wij maken een professionele timelapse, daarnaast monteren wij deze na het opnemen op een hoog niveau en zetten we er een passende audio/muziek onder. Wanneer wij een timelapse maken, zorgen wij voor alle benodigdheden om dit project te kunnen voltooien. Wij werken met camera’s en andere apparatuur van hoge kwaliteit. Alleen op deze manier kunnen wij die adembenemende timelapse voor jou maken.

HOE LANG DUURT HET OM EEN TIMELAPSE TE LATEN MAKEN?

Hoe lang het maken van jouw perfecte timelapse video zal duren? Dat is per opdracht verschillend en sterk afhankelijk van het project wat jij wilt laten vastleggen. Wanneer de gehele bouw van een pand vastgelegd dient te worden, zal dit meer tijd in beslag nemen dan wanneer het om een proces met een doorlooptijd van een paar uur. Wanneer het project helemaal vastgelegd is, gaan wij er direct mee aan de slag om deze te editen, zodat jullie zo snel mogelijk het resultaat kunnen bewonderen!

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT IS EEN TIMELAPSE?

Timelapse is een filmtechniek waarbij er als het ware met tijd wordt gespeeld. Door heel snel verschillende foto’s met een vast interval achterelkaar te zetten ontstaat er een ‘versnelde video’. Een project van lange tijd, dagen, weken, maanden, jaren, kunnen we doormiddel van een timelapse weergeven in een kortere periode van bijvoorbeeld 1 minuut!

HOE WERKT EEN TIMELAPSE?

Door een grote reeks foto’s met een vaste interval snel achterelkaar te plakken ontstaat er een timelapse. Doordat de verschillende foto’s zo snel achterelkaar worden gezet lijkt het alsof het geen losse foto’s meer zijn maar gaan de verschillende foto’s achter elkaar een film vormen.  

TIMELAPSE LATEN MAKEN

Wil je graag de mogelijkheden van een timelapse in met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Bellen kan natuurlijk ook: 0523-857332.

Jij kent je eigen bedrijf of organisatie, wij hebben de creatieve ideeën. Samen komen we tot een fantastisch plan!