Indrukwekkende bedrijfsfilm of timelapse maken?

Zorg voor impact en laat een bedrijfsfilm of timelapse maken. Studuo maakt de meest indrukwekkende video’s, voor jouw bedrijf. Dankzij onze professionele apparatuur en een team van specialisten, maken wij videocontent waar jouw doelgroep niet omheen kan.

Wil jij ook een video zonder gedoe?

HOI! HEBBEN JULLIE TIJD?

Kunnen jullie een timelapse maken voor mijn bedrijf? - Ja tuurlijk! Wanneer moet het af? - Euuh... Vrijdag?

MAANDAG

VOORBEREIDEN

Snel schakelen. Wat is er nodig? Wat regelen wij en wat regel jij? In een korte kennismaking bespreken we wensen en verwachtingen en bespreken we de planning.

DINSDAG

CREËREN

Wij gaan jouw timelapse maken en doen dat zo strak, duidelijk en zo mooi mogelijk! Alles is goed voorbereid en daardoor kunnen wij snel aan de slag, geen gedoe!

WOENSDAG

FINETUNEN

Nu alles inladen in de computer, zodat we de timelapse kunnen monteren. We sturen een eerste versie en daarop mag jij feedback geven. Wij zorgen dat we de timelapse maken in de stijl van jouw bedrijf!

DONDERDAG

DONE!

We leveren de afgesproken content aan jou op. Goed, snel, duidelijk en zonder gedoe. Alleen nog publiceren en je bent klaar! Ook daar kunnen we bij helpen.

VRIJDAG

WIL JIJ EEN BEDRIJFSFILM OF TIMELAPSE MAKEN?
DIT HEBBEN WIJ OOK IN HUIS

Commercials

Wil jij een nieuwe dienst of product introduceren met een spetterende campagnevideo? Studuo beschikt over professionele apparatuur waarmee we jouw commercial opnemen. Op locatie of in onze studio. Wij zetten een videocommercial neer die van het beeld spat: die vergeten jouw (potentiële) klanten nooit meer!

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken? Studuo maakt bedrijfsfilms op maat: op locatie of bij ons in de studio. Dankzij professionele apparatuur en een stel creatieve koppen die de knoppen bedienen, maken wij bedrijfsfilms van hoge kwaliteit. Met een knallende bedrijfsfilm zet jij jouw organisatie op de kaart!

Animaties

Met een animatiefilm kan je ingewikkelde onderwerpen op een eenvoudige manier uitleggen, specifieke doelgroepen bereiken of je onderscheiden van andere bedrijven. Onze contentspecialisten creëren de mooiste animatiefilms, op maat gemaakt en zonder gedoe.

Wervingsfilm

Hoe zorg je dat jouw bedrijf opvalt in de meute? Wat moet je doen om te zorgen dat nieuw talent kiest voor jou en niet voor de buurman? Studuo maakt video’s waar je ‘u’ tegen zegt: wij zorgen dat jouw wervingsfilm pakkend, prikkelend en origineel is!

Videoserie

Geef diepgang aan jouw organisatie met een terugkerende videoserie. Show bijvoorbeeld wekelijks een project. Of introduceer wekelijks een medewerker, interview de directie of beantwoord in een ‘Q & A’ vragen uit het werkveld. Studuo helpt je graag! Onze contentspecialisten regelen jouw videoserie van A tot Z.

Productvideo

Soms zeggen beelden meer dan duizend woorden. Denk aan bijvoorbeeld dat nieuwe product met meer dan 25 specificaties, die je allemaal graag wilt laten zien. In zo’n geval kies je liever een heldere productvideo. Wij maken jouw productvideo op maat, op locatie of bij ons in de studio. Geen gedoe: Studuo regelt het voor je!

Timelapse

Wil jij een indrukwekkende timelapse maken? Met een timelapse kun je een project op een levendige en unieke manier weergeven. Studuo legt jouw project vast van begin tot eind, waarna we het beeld versnellen. Het project dat in werkelijkheid een jaar lang duurde, laten we binnen 1 minuut zien in een gave timelapse.