Video

Wij zijn beelddenkers en houden ervan jouw verhaal om te zetten in een bedrijfsfilm, commercial of wervingsvideo. Samen met jou bedenken we hét creatief idee voor een knallende video die impact maakt, en de kijker aanzet tot actie.

bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Beelden die je in een paar seconden meenemen in een verhaal. Een verhaal dat STUDUO bedenkt en samen met jou omzet tot een concrete bedrijfsfilm. Zo zet je jouw doelgroep aan tot actie.

Social content

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.

Knop Employer branding

Employer branding

Een mooi middel om aan goed personeel te komen. Zet je vacaturetekst om in een aantrekkelijke video. STUDUO helpt je om kandidaten te werven. Met een goede employer branding video krijgt een geïntereseerde werkzoekende direct inzicht in je bedrijf en de werkzaamheden.

Knop Commercial

Commercial

Als je jouw evenement wilt herbeleven, dan moet je een goede aftermovie laten maken door STUDUO. Wij registreren het complete programma en maken daar een aantrekkelijke aftermovie van. De beelden van de aftermovie kun je ook gebruiken voor de volgende editie van jouw evenement.

Knop Aftermovie

Aftermovie

Als je jouw evenement wilt herbeleven, dan moet je een goede aftermovie laten maken door STUDUO. Wij registreren het complete programma en maken daar een aantrekkelijke aftermovie van. De beelden van de aftermovie kun je ook gebruiken voor de volgende editie van jouw evenement..

Podcast serie

Met je eigen podcast zorg je voor issue ownership in jouw vakgebied. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van jouw podcast.

Shopping Basket