Aftermovie laten maken.

Zie je het al voor je? Je hebt een prachtig event neergezet. Er is een blik bezoekers opengetrokken en ze hebben de tijd van hun leven gehad. Alles is tot in de puntjes geregeld! Dan wil je toch niet achteraf een bittere nasmaak krijgen omdat er geen aftermovie geschoten is?

Een aftermovie is namelijk een krachtige manier om de sfeer en beleving van een evenement vast te leggen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival of bruiloft, met een aftermovie kun je deze herinneringen keer op keer herbeleven.

En herbeleven is leuk, maar het prikkelen van de kijker is nóg leuker. Je kunt een aftermovie dus perfect inzetten als social content om de volgende editie te promoten!

Wil je ook een aftermovie laten maken door STUDUO? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

AFTERMOVIES

Aftermovie laten maken?

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Preproductie

In de preproductiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. Aan de hand van het draaiboek maken we een planning en indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan tot in de puntjes worden uitgevoerd. Hierbij werken we nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Postproductie

We zijn er nog niet! In de postproductiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie.

Veelgestelde vragen

Bij STUDUO helpen we je graag verder. Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over aftermovies.

Een aftermovie is een registratie van jouw event, gemonteerd tot een korte film die de hoogtepunten van een evenement vastlegt.

Het maken van een aftermovie kost minimaal 2 dagen, waarbij we uitgaan van 1 dag filmen en minimaal 1 dag monteren. Werken we met meerdere camera’s, of wordt er een verhaallijn toegevoegd, dan duurt een montage langer.

Vaak duurt een aftermovie 1 tot 3 minuten, afhankelijk van de grootte van het event en de hoeveelheid geplande gebeurtenissen.

De minimale kosten voor het maken van een aftermovie bedraagt € 1800,-. Hiervoor kunnen we 4 uur filmen en de film monteren tot een knallende aftermovie.

Onze klanten

Ook een aftermovie?

Andere video diensten
bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Beelden die je in een paar seconden meenemen in een verhaal. Een verhaal dat STUDUO bedenkt en samen met jou omzet tot een concrete bedrijfsfilm. Zo zet je jouw doelgroep aan tot actie.

Social content

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.

Employer branding

Een mooi middel om aan goed personeel te komen. Zet je vacaturetekst om in een aantrekkelijke video. STUDUO helpt je om kandidaten te werven. Met een goede employer branding video krijgt een geïntereseerde werkzoekende direct inzicht in je bedrijf en de werkzaamheden.

Commercial

STUDUO maakt highend commercials. In een paar seconden kan je met een goede commercial je identiteit, filosofie of een product presenteren. Door te adverteren met een commercial vergroot je je bereik en naamsbekendheid.

Podcast serie

Met je eigen podcast zorg je voor issue ownership in jouw vakgebied. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van jouw podcast.