bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken

Bij STUDUO begrijpen we dat een bedrijf meer is dan alleen een naam. Het is een verhaal, een passie, een reis die je deelt met je klanten. Wij zetten ons in om jouw unieke verhaal vast te leggen en te transformeren in een krachtige bedrijfsfilm die raakt.

Een bedrijfsfilm is een effectieve manier om jouw bedrijf te presenteren en te laten zien waar je voor staat. Deze video kan gebruikt worden voor promotie, Employer Branding, of als start voor het maken van meerdere Social Content video’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een bedrijfsfilm bij STUDUO? Neem dan vrijblijvend contact met op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsverhaal tot leven kunnen brengen. We denken graag met je mee!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Een goede bedrijfsfilm komt samen tot stand. Wij luisteren, stellen de juiste vragen en komen tot kern van jouw verhaal, om je zo écht te leren kennen en van jouw vraag onze vraag te maken. Om zo tot het beste resultaat te komen.

Resultaat

Vooraf bepalen we wat je met je bedrijfsfilm wilt bereiken. Hoe wordt de video ingezet en wat zijn je actiepunten. Met deze input maken wij een creatief idee die raakt, die kijkers weet te overtuigen.

Vakmanschap

We zijn kritisch, naar onszelf en naar elkaar, want alleen het beste telt. Dat betekend soms dat we niet kiezen voor de simpele oplossing, omdat dit niet altijd het juiste resultaat geeft. Laat ons vakmanschap jouw bedrijfsfilm naar een nieuwe hoogte tillen.

Bedrijfsfilms

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Tijdens een intake komen we tot de kern van jouw boodschap. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om zowel jou als jouw doelgroep goed te begrijpen. Nadat deze input is verzameld wordt er bij ons intern gebrainstormd, om zo tot een creatief idee te komen dat aanspreekt en effectief is.

Preproductie

We werken het creatieve idee uit tot een concreet plan. Hierbij schrijven we het script en plannen we de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productie.

Productie

Tijdens de productiefase komt eigenlijk alles samen. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We zorgen ervoor dat alle opnames worden verricht. Dit betreffen zowel de video opnames al eventuele audio opnames.

Postproductie

We zijn er nog niet! Na de opnames begint het echte werk pas. in deze postproductiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, eventuele geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. We creëren een eerste versie ter controle.

Oplevering

Eventuele correcties worden aangepast. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn, zodat het eindproduct kan worden opgeleverd. Of het nu gaat om een online video, een televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat jouw productie klaar is voor publicatie.

Veelgestelde vragen

De kosten van het maken van een bedrijfsfilm hangen natuurlijk af van de lengte en de complexiteit van de film. Bij STUDUO streven we naar de beste kwaliteit, maar denken we wel mee in jouw wensen en budget.

Een bedrijfsfilm is een visuele presentatie va jouw bedrijf, waarin je jouw dolen, producten, diensten en merkidentiteit presenteert. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van een bedrijfsfilm.

Een bedrijfsfilm is een krachtige manier om jouw bedrijf te presenteren en te laten zien waar je voor staat. Deze film kan gebruikt worden voor promotie, employer branding of als start voor het maken van meerdere Social Content video’s.

De duur van het maken van een bedrijfsfilm hangt af van de lengte en complexiteit van de film. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen.

Het grootste voordeel van een bedrijfsfilm is dat het jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier presenteert en de boodschap helder en krachtig overbrengt. Daarnaast biedt het mogelijkheden om de beelden ook voor andere promotiedoeleinden in te zetten. De beelden zijn immers toch al gemaakt!

Overige diensten

Bekijk hier wat voor soorten video’s wij allemaal hebben gerealiseerd.

Social content

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.

Employer branding

Een mooi middel om aan goed personeel te komen. Zet je vacaturetekst om in een aantrekkelijke video. STUDUO helpt je om kandidaten te werven. Met een goede employer branding video krijgt een geïntereseerde werkzoekende direct inzicht in je bedrijf en de werkzaamheden.

Commercial

STUDUO maakt highend commercials. In een paar seconden kan je met een goede commercial je identiteit, filosofie of een product presenteren. Door te adverteren met een commercial vergroot je je bereik en naamsbekendheid.

Aftermovie

Als je jouw evenement wilt herbeleven, dan moet je een goede aftermovie laten maken door STUDUO. Wij registreren het complete programma en maken daar een aantrekkelijke aftermovie van. De beelden van de aftermovie kun je ook gebruiken voor de volgende editie van jouw evenement.

Podcast serie

Met je eigen podcast zorg je voor issue ownership in jouw vakgebied. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van jouw podcast.

Shopping Basket