Studuo verzorgt live-registraties van evenementen.

Ook kunnen we je bijeenkomst of vergadering online voor je regelen.

Dit kunnen grote evenementen zijn, maar ook intieme ledenvergaderingen.

We verzorgen je livestream op je website of sociale media.

 

Wil jij ook live zonder gedoe?

werkwijze

DOELEN BEPALEN

In het gesprek, proberen wij zo goed mogelijk erachter te komen wat voor soort content jij wilt hebben.

1.

REGELEN

Dan gaat het voorwerk beginnen, en moet er veel geregeld worden. Dingen waar jij je niet mee bezig hoeft te houden. Dat doen wij!

2.

MAKEN

Dan gaat het voorwerk beginnen, en moet er veel geregeld worden. Dingen waar jij je niet mee bezig hoeft te houden. Dat doen wij!

3.

OPLEVEREN

Uiteindelijk leveren de afgesproken content aan jou. Dat doen we op een manier dat jij er geen gedoe mee aan hebt. Alleen nog uploaden en je bent klaar!

4.

DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Webinar

De uitbraak van het coronavirus maakt het lastig om mensen fysiek te ontmoeten. Om toch je klanten en partners betrokken te houden bij je organisatie, kun je een webinar organiseren. Via platforms als Zoom, Teams of Skype kan jij je klanten persoonlijk bereiken, op afstand. Studuo regelt het voor je!

Evenementen

Op dit moment mogen we geen (fysieke) evenementen en congressen organiseren. Digitale events zijn niet nieuw, maar wel booming sinds de uitbraak van het coronavirus. Het organiseren van een online evenement heeft zo z’n voordelen. Onze contentspecialisten zetten een onvergetelijk evenement op poten voor jouw bedrijf!

Bijeenkomsten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.