Live bijeenkomst

Onze specialiteit is het livestreamen van events met meerdere camera’s. Zo creëren we bijvoorbeeld een talkshowachtige setting en brengen we jouw event tot leven voor een breed publiek. Onze ervaren cameramensen zorgen ervoor dat alle belangrijke momenten en sprekers worden vastgelegd en dat jouw event vlekkeloos verloopt.

 

Het laten verzorgen van jouw live bijeenkomst door STUDUO heeft verschillende voordelen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw event professioneel wordt uitgevoerd en dat jouw boodschap duidelijk overkomt op jouw publiek. Bovendien bereik je met een livestream een groter publiek, omdat mensen van over de hele wereld kunnen meekijken.

 

Wij hebben een eigen studio en horecagelegenheid om groepen tot 200 mensen te ontvangen en te livestreamen, maar we kunnen ook vanaf een door jouw gekozen locatie uit de voeten.

Wil je meer informatie over het laten verzorgen van jouw live bijeenkomst door STUDUO? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen zorgen we ervoor dat jouw event een groot succes wordt!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Bij het organiseren van een geslaagd live event komt veel kijken. Voorbereiding is dan heel belangrijk. Dat kan alleen als je goed samenwerkt. Daarvoor nemen wij bij STUDUO zorgvuldig de tijd. Een livestream slaagt alleen als je aan elk detail denkt. Dat vraagt om goed partnership. Samen komen we verder.

Resultaat

Met een live bijeenkomst die je livestreamt wil je natuurlijk veel impact maken. Het resultaat telt, de impact die je livestream heeft. Dat snappen we bij STUDUO als geen ander. Onze live evenementen en livestreams moeten raken en van betekenis zijn.

Vakmanschap

Bij een live evenement heb je maar één kans om bijzondere momente vast te leggen. Dat vraagt om specialisten die weten wat ze aan het doen zijn. Onze standaard is daarom heel hoog. We zijn specialisten met timmermansogen. Daar zijn we consequent in. Alleen het beste is goed genoeg.

Werkwijze

Bij STUDUO begint elke live productie met een creatief idee. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap en de doelgroep. Ons creatieve team denkt met je mee en brainstormt om een ervaring te creëren die de kijkers zal boeien en betrekken.

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. We stellen het draaiboek op, bepalen de technische vereisten en plannen de opname- of livestreaminglocatie. We zorgen ervoor dat alle benodigde apparatuur en crew beschikbaar zijn en bereiden ons grondig voor op de live productie.

Tijdens de productiefase is het tijd om de live productie daadwerkelijk te realiseren. Ons team van ervaren professionals zet alle elementen op hun plek. Of het nu gaat om het opzetten van de livestreamingapparatuur, het regisseren van de meer-camera productie of het faciliteren van een webinar, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en de hoogste kwaliteit wordt behaald.

Bij STUDUO streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Na de post-productie leveren we het eindproduct aan jou. We zorgen ervoor dat het in het gewenste formaat wordt geleverd, klaar voor distributie of publicatie. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat de live productie volledig aan jouw wensen voldoet.

Veelgestelde vragen

Het laten verzorgen van jouw live bijeenkomst door STUDUO heeft verschillende voordelen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw event professioneel wordt uitgevoerd en dat jouw boodschap duidelijk overkomt op jouw publiek. Zowel in de zaal als online. Bovendien bereik je met een livestream een groter publiek, omdat mensen van over de hele wereld kunnen meekijken.

De duur van het verzorgen van een live bijeenkomst hangt af van de lengte en complexiteit van het event. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen. We denken uiteraard goed met je mee, om samen tot het beste resultaat te komen.

De kosten van het laten verzorgen van een live bijeenkomst hangen af van de lengte en complexiteit van het event. Ook hangt het af van de hoeveelheid cameramensen, de locatie, de voorbereiding, eventueel filmpjes die van te voren moeten worden gemaakt, etc… Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en bieden we transparante prijzen voor onze diensten.

Bij STUDUO hebben we jarenlange ervaring in het verzorgen van live bijeenkomsten. Wij deden dit al voor de Coronaperiode. We zorgen ervoor dat jouw event professioneel wordt uitgevoerd en dat jouw boodschap duidelijk overkomt op jouw publiek. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het livestreamen van events met meerdere camera’s, waardoor we een talkshowachtige setting kunnen creëren en jouw event tot leven brengen voor een breed publiek.

Andere live diensten

Webinar

Issue ownership is belangrijk om een autoriteit te zijn in jouw branche. Een webinar is een geschikte manier om dat doel te bereiken. STUDUO helpt je om dit webinar te organiseren. We zorgen voor een professionele look.