Live bijeenkomst organiseren

Een merkverhaal vertellen, kennis delen of de verdieping ingaan. Dit kan natuurlijk via een congres of webinar. Maar heel eerlijk, is dat niet een beetje saai?

Maak in plaats daarvan een echte talkshow, met gasten die een goed verhaal hebben en geïnterviewd worden door een presentator. Start korte video’s in om extra achtergrond informatie te geven of een serieus blok te doorbreken. En dat live uitgezonden of vooraf opgenomen. Klinkt goed hè?

STUDUO helpt je vanaf je eerste idee tot het applaus na de opname.
Samen zorgen we ervoor dat de show een groot succes wordt!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Bij het organiseren van een geslaagd live event komt veel kijken. Voorbereiding is dan heel belangrijk. Dat kan alleen als je goed samenwerkt. Daarvoor nemen wij bij STUDUO zorgvuldig de tijd. Een livestream slaagt alleen als je aan elk detail denkt. Dat vraagt om goed partnership. Samen komen we verder.

Resultaat

Met een live bijeenkomst die je livestreamt wil je natuurlijk veel impact maken. Het resultaat telt, de impact die je livestream heeft. Dat snappen we bij STUDUO als geen ander. Onze live evenementen en livestreams moeten raken en van betekenis zijn.

Vakmanschap

Bij een live evenement heb je maar één kans om bijzondere momente vast te leggen. Dat vraagt om specialisten die weten wat ze aan het doen zijn. Onze standaard is daarom heel hoog. We zijn specialisten met timmermansogen. Daar zijn we consequent in. Alleen het beste is goed genoeg.

LIVE

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke live productie met een creatief idee. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap en de doelgroep. Ons creatieve team denkt met je mee en brainstormt om een ervaring te creëren die de kijkers zal boeien en betrekken.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. We stellen het draaiboek op, bepalen de technische vereisten en plannen de opname- of livestreaminglocatie. We zorgen ervoor dat alle benodigde apparatuur en crew beschikbaar zijn en bereiden ons grondig voor op de live productie.

Productie

Tijdens de productiefase is het tijd om de live productie daadwerkelijk te realiseren. Ons team van ervaren professionals zet alle elementen op hun plek. Of het nu gaat om het opzetten van de livestreamingapparatuur, het regisseren van de meer-camera productie of het faciliteren van een webinar, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en de hoogste kwaliteit wordt behaald.

Oplevering

Tijdens de productiefase is het tijd om de live productie daadwerkelijk te realiseren. Ons team van ervaren professionals zet alle elementen op hun plek. Of het nu gaat om het opzetten van de livestreamingapparatuur, het regisseren van de meer-camera productie of het faciliteren van een webinar, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en de hoogste kwaliteit wordt behaald.

Veelgestelde vragen

Het laten verzorgen van jouw live bijeenkomst door STUDUO heeft verschillende voordelen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw event professioneel wordt uitgevoerd en dat jouw boodschap duidelijk overkomt op jouw publiek. Zowel in de zaal als online. Bovendien bereik je met een livestream een groter publiek, omdat mensen van over de hele wereld kunnen meekijken.

De duur van het verzorgen van een live bijeenkomst hangt af van de lengte en complexiteit van het event. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen. We denken uiteraard goed met je mee, om samen tot het beste resultaat te komen.

De kosten van het laten verzorgen van een live bijeenkomst hangen af van de lengte en complexiteit van het event. Ook hangt het af van de hoeveelheid cameramensen, de locatie, de voorbereiding, eventueel filmpjes die van te voren moeten worden gemaakt, etc… Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en bieden we transparante prijzen voor onze diensten.

Bij STUDUO hebben we jarenlange ervaring in het verzorgen van live bijeenkomsten. Wij deden dit al voor de Coronaperiode. We zorgen ervoor dat jouw event professioneel wordt uitgevoerd en dat jouw boodschap duidelijk overkomt op jouw publiek. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het livestreamen van events met meerdere camera’s, waardoor we een talkshowachtige setting kunnen creëren en jouw event tot leven brengen voor een breed publiek.

Andere live diensten

Webinar

Issue ownership is belangrijk om een autoriteit te zijn in jouw branche. Een webinar is een geschikte manier om dat doel te bereiken. STUDUO helpt je om dit webinar te organiseren. We zorgen voor een professionele look.

Shopping Basket