Commercial laten maken

Daar zit je dan, klaar op de bank om je eigen commercial op TV voorbij te zien komen. Je ziet ‘m en denkt: oh, nog één keer! Even terugspoelen! Je ziet jouw bedrijf, zichtbaar voor heel Nederland! Geweldig toch?

en commercial is een krachtige manier om jouw product of dienst te promoten. Inzetbaar via televisie, online als pre-roll voor een YouTube video, inzetbaar in een social media campagne of bijvoorbeeld te vertonen in een bioscoop bij jou in de buurt!

Bij STUDUO weten we hoe een verhaal blijft hangen en hoe jouw doelgroep gemotiveerd wordt tot actie. We denken met je mee over de inhoud, schrijven het script, casten acteurs en monteren het materiaal tot een krachtige commercial die raakt.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op! Samen maken we er een mooie productie van.

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Bij het maken van een commercial is een goede samenwerking essentieel. Daarom nemen we de tijd, stellen we mensen op hun gemak en vragen door. Ideeën bedenken we op deze manier samen. 

Resultaat

Het resultaat telt, de impact die de video heeft telt. Daarom stellen we duidelijke doelen, zijn we zorgvuldig en vindingrijk. Onze producten moeten raken en van betekenis zijn.

Vakmanschap

We zijn specialisten met timmermansogen en leggen de lat heel hoog. Daar zijn we consequent in. Met minder dan het allerbeste nemen we geen genoegen.

Portfolio Commercial

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Veelgestelde vragen

Een commercial is een korte videoadvertentie die wordt gebruikt om een product, dienst of merk te promoten op televisie of online.

Het verschil zit hem vooral in de lengte. Een bedrijfsfilm is een visuele presentatie van jouw bedrijf, waarin je jouw doelen, producten, diensten en merkidentiteit presenteert. Een commercial is gericht op het promoten van een specifiek product, dienst of merk, en is korter en krachtiger dan een bedrijfsfilm.

De duur van het maken van een commercial hangt af van de lengte en complexiteit van de film. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen.

De kosten van het maken van een commercial hangen af van de lengte en complexiteit van de film. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en bieden we transparante prijzen voor onze diensten.

Ja, bij STUDUO kunnen we commercials maken die zowel op televisie als online kunnen worden ingezet, om ervoor te zorgen dat jouw boodschap jouw doelgroep overal bereikt.

Andere video diensten
bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Beelden die je in een paar seconden meenemen in een verhaal. Een verhaal dat STUDUO bedenkt en samen met jou omzet tot een concrete bedrijfsfilm. Zo zet je jouw doelgroep aan tot actie.

Social content

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.

Employer branding

Een mooi middel om aan goed personeel te komen. Zet je vacaturetekst om in een aantrekkelijke video. STUDUO helpt je om kandidaten te werven. Met een goede employer branding video krijgt een geïntereseerde werkzoekende direct inzicht in je bedrijf en de werkzaamheden.

Aftermovie

Als je jouw evenement wilt herbeleven, dan moet je een goede aftermovie laten maken door STUDUO. Wij registreren het complete programma en maken daar een aantrekkelijke aftermovie van. De beelden van de aftermovie kun je ook gebruiken voor de volgende editie van jouw evenement.

Podcast serie

Met je eigen podcast zorg je voor issue ownership in jouw vakgebied. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van jouw podcast.

Shopping Basket