HHC led reclame

De ledboarding bij HHC Hardenberg bestaat uit 200 meter. Elke sponsor is 15 seconden te zien. Er zit dus geen verschil in de lengte van de reclame’s. Wel zit er verschil in de afmetingen. De hoofdsponsor krijgt 200 meter, een gouden sponsor 100 meter en een zilveren sponsor 50 meter.

Meer vertellen

Op de ledboarding zit je niet vast aan alleen jouw logo en website, zoals bij een vast reclamebord. Je wilt ook vertellen wat je doet als bedrijf. Omdat de ledreclame beweegt kun je meer vertellen.

Inspelen op actualiteit

Geen bord meer voor het hele jaar! Nee je kunt direct inspelen op jouw actuele campagne. Wil je meer bezoekers naar jouw website? Maak dan een ledreclame die inspeelt op de boodschap die NU belangrijk is voor jouw klanten.

Statisch naar dynamisch

Een reclame die beweegt trekt veel meer aandacht dan een stilstaand beeld. Daarom is het goed om zo veel mogelijk dynamiek in de reclame te brengen. Studuo helpt je bij het vinden van de animatie die het best bij jouw reclame past.

Opties

Keuze kunnen maken?

Dan kun je nu dit vragenformulier invullen en dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Keuze kunnen maken?

Dan kun je nu dit vragenformulier invullen en dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Hoe nu verder?

Voordat een animatie te zien is bij HHC Hardenberg, zullen wij eerst een opzet moeten maken en deze met je communiceren.
Geen verrassingen tijdens de wedstrijd.
Als wij alle input goed hebben binnen gekregen, kunnen wij de animatie maken.
Deze input moet de woensdag voor de wedstrijd bij ons binnen zijn, om op tijd een animatie te kunnen maken voor de eerstvolgende thuiswedstrijd.

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke animatie met een creatief idee. Om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap.

Pre-Productie

Ons creatief team denkt met je mee en creëert een stijl waar jouw boodschap effectief overgebracht wordt via animatie. Wij hebben jouw huisstijl nodig en de teksten die jij wilt uiten via jouw bedrijf.

Productie

Tijdens de productiefase maken we een 1ste versie van jouw uiting. Met teksten en huisstijl elementen maken wij een geanimeerde reclame. We zorgen ervoor dat elk beeld de attentiewaarde krijgt die hij verdient. En dat de animatiestijl naadloos aansluit bij jouw campagne.

Post-Productie

Nadat de 1ste versie is opgeleverd, zijn er wellicht nog wijzingen. We finetunen de animatie zodat u tevreden bent wat er op het veld te zien zal zijn. Wij maken versie 2 en sturen deze op zodat u deze versie nog eens goed kunt beoordelen.

Oplevering

Bij STUDUO streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Nadat er akkoord is gekomen op de animatie, zorgen wij dat de animatie ook daadwerkelijk te zien is op het veld van HHC. Hierdoor moet de animatie door een aantal omzetfases heen totdat hij echt op het veld komt. Als er voorkeur was op welk gedeelte je reclame te zien zou moeten. Zorgen wij ervoor dat de reclame link, in het midden of toch rechts te zien zal zijn. Deze fase zal geen extra kosten met zich mee brengen. En hier heeft u ook verder geen omkijken meer na.

Veelgestelde vragen

Wij hanteren drie prijzen voor het laten maken van een led reclame bij HHC. Een stilstaand beeld (150 euro), een standaard animatie (250 euro) en een animatie op maat (500 euro). 

Dat hangt af van de afspraken die u heeft gemaakt van HHC Hardenberg. Sommige sponsoren zijn over het hele veld te zien, er zijn ook sponsoren die op een kleiner gedeelte van de ledboarding te zien zijn. Wilt u zeker weten op hoeveel meter reclame u recht heeft? Neem dan even contact op met uw contactpersoon van commerciële zaken bij HHC Hardenberg.

Less is more. Dat geldt bij het maken van een led reclame zeker. De meeste adverteerders delen de advertentie op in drie gedeeltes van vijf seconden. Denk dus heel goed na over de kernboodschap die moet worden overgebracht.

Er zit geen verschil in de kosten voor een aanpassing of een nieuwe led reclame. Dat heeft voornamelijk te maken met de inrichting van de totale ledboarding. Doordat de software gedateerd is, moeten wij veel omzettingen doen om de ledreclame te vervangen. Vandaar dat de kosten dus gelijk blijven.