HHC led reclame

LED reclame is een krachtige en dynamische manier om de aandacht van fans en kijkers te trekken. Met de mogelijkheid om levendige beelden en boodschappen in real-time te tonen, biedt LED-reclame een unieke kans om je merk te promoten en betrokkenheid te vergroten.

HHC Hardenberg heeft een LED Boarding van 200 meter rondom het veld, waarbij de afmetingen per sponsor worden verdeeld.

Een hoofdsponsor krijgt 200 meter.
Een gouden sponsor 100 meter.
Een zilveren sponsor 50 meter.

Iedere uiting van de sponsor is 15 seconden zichtbaar.

Let op!

Wil je adverteren bij HHC Hardenberg.
Dan moet je eerst ruimte inkopen bij HHC Hardenberg.

Meer vertellen

Bij LED Boarding zit je niet vast aan alleen jouw logo, een telefoonnummer en een website, maar kun je bijvoorbeeld ook vertellen wat je doet als bedrijf. Omdat LED reclame beweegt kun je dus veel meer vertellen.

Inspelen op actualiteit

Wil je meer bezoekers naar jouw website, of ben je dringend opzoek naar nieuw personeel? Maak dan een LED reclame die inspeelt op de boodschap die NU belangrijk is. Zo heb je dus geen bord meer voor het hele jaar, maar kun je direct inspelen op de actualiteit.

Statisch naar dynamisch

Een reclame die beweegt trekt veel meer aandacht dan een stilstaand beeld. Daarom is het goed om dynamiek in de reclame te brengen. STUDUO helpt je bij het vinden van de animatie die het best bij jouw verhaal past.

Opties

Keuze kunnen maken?

Stuur ons uw logo, lettertype en de 3 teksten die je graag wilt laten zien op de led reclame.
Statisch

Hoe nu verder?

Voordat jouw reclame zichtbaar is op de LED boarding van HHC Hardenberg, zullen we eerst een opzet moeten maken en deze met je communiceren. Geen verrassingen tijdens de wedstrijd dus.

Als we alle input goed hebben ontvangen, kunnen we voor je aan de slag. Deze input moet uiterlijk de woensdag voor de wedstrijd bij ons binnen zijn, om de eerstvolgende thuiswedstrijd niet te missen.

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke productie met een creatief idee. We ontwikkelen een uniek concept dat past bij jouw boodschap.

Preproductie

Ons team denkt met je mee en creëert een stijl waar jouw boodschap effectief mee overgebracht wordt. Hier hebben we echter wel jouw huisstijl en uitingen voor nodig. Ook overleggen we waar jouw uiting wordt geplaatst: Links? In het midden? Of toch liever aan de rechter kant van het veld.

Productie

Tijdens de productiefase maken we met behulp van de huisstijlelementen en de gekozen tekst een eerste versie van jouw uiting. We zorgen ervoor dat elk beeld de attentiewaarde krijgt die hij verdient en zorgen dat de animatiestijl naadloos aansluit bij jouw campagne.

Postproductie

Zijn er toch nog wijzigingen? Dan passen we dit aan! Zo kun jij straks tevreden kijken naar de voor jou gemaakte LED reclame.

Oplevering

Jouw uiting is klaar om ingezet te worden langs het veld. We leveren de tweede versie bij je op en zorgen dat jouw uiting klaar staat om ingezet te worden langs het veld. Bij de aankomende thuiswedstrijd is jouw uiting zichtbaar voor het publiek.

Veelgestelde vragen
  • Een statische reclame uiting is kosteloos.
  • Een ‘standaard’ reclame uiting bedraagt € 250,-
  • Een reclame uiting op maat kost € 500,-

HHC Hardenberg heeft 200 meter aan Led Boarding. Op hoeveel meter je recht hebt, hangt helemaal af van de afspraken die zijn gemaakt met HHC Hardenberg. Weet je niet zeker welke afspraken er zijn gemaakt? Neem dan contact op met jouw contactpersoon van commerciële zaken bij HHC Hardenberg.

Less is more. Dat geld bij het maken van een LED reclame zeker. De meeste adverteerders delen de advertentie op in drie gedeeltes van vijf seconden. Denk dus heel goed na over de kernboodschap die moet worden overgebracht. Wij kunnen je hier natuurlijk altijd bij helpen!

Een aanpassing van jouw reclame wordt gezien als nieuwe uiting. Dit heeft voornamelijk te maken met de inrichting van de totale ledboarding en het vervangen van de individuele uitingen. Hiervoor gelden dus de standaard tarieven van € 250,- of € 500,-.

Shopping Basket