Case-HHC Hardenberg LED Reclame

HHC led reclame

WIJ MAKEN JOUW LEDRECLAME!

 

De ledboarding bij HHC Hardenberg bestaat uit 200 meter. Elke sponsor is 15 seconden te zien. Er zit dus geen verschil in de lengte van de reclame’s. Wel zit er verschil in de afmetingen. De hoofdsponsor krijgt 200 meter, een gouden sponsor 100 meter en een zilveren sponsor 50 meter.

Studuo maakt 1 lange film die ongeveer 8 minuten duurt. Deze film wordt een half uur voor de wedstrijd gedraaid, tijdens de wedstrijd en de rust en ook nog een poos na de wedstrijd. Daardoor is de reclame vaak te zien op televisie! En natuurlijk ziet het aanwezige publiek de reclame ook!

Meer vertellen

Op de ledboarding zit je niet vast aan alleen jouw logo en website, zoals bij een vast reclamebord. Je wilt ook vertellen wat je doet als bedrijf. Omdat de ledreclame beweegt kun je meer vertellen.

Inspelen op actualiteit

Geen bord meer voor het hele jaar! Nee je kunt direct inspelen op jouw actuele campagne. Wil je meer bezoekers naar jouw website? Maak dan een ledreclame die inspeelt op de boodschap die NU belangrijk is voor jouw klanten.

Statisch naar dynamisch

Een reclame die beweegt trekt veel meer aandacht dan een stilstaand beeld. Daarom is het goed om zo veel mogelijk dynamiek in de reclame te brengen. Studuo helpt je bij het vinden van de animatie die het best bij jouw reclame past.

#1 Statisch beeld - Kosteloos

Deze wordt gratis door HHC Hardenberg aangeboden. Je moet dit zien als een afbeelding die 15 seconden te zien is. Dus geen bewegende elementen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.

#2 Standaard ledboardings - €250

Hieronder zie je een film die wij hebben gemaakt voor HHC. 4 verschillende animaties. Dit zijn 4 templates die wij hebben ontwikkeld, waar je uit kunt kiezen. Wij passen jouw logo en huisstijlkleuren toe in combinatie met de boodschappen die je ons als input meegeeft. De animaties zijn zo gemaakt dat je 3 verschillende boodschappen kwijt kunt. Elke boodschap zal 5 seconden in beeld te zien zijn. Is dit wat je wilt? Geef dan in het vragenformulier aan welke van de 4 animatie-opties je graag zou willen toepassen op jouw ledreclame.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.

#3 Op maat gemaakt - € 500

Je hebt 15 seconden de tijd om jouw boodschap te vertellen. Hoe, dat bepaal je zelf!
De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met jouw komen wij tot een creatieve ledreclame.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.

Hoe nu verder?

Voordat een animatie te zien is bij HHC Hardenberg, zullen wij eerst een opzet moeten maken en deze met je communiceren.
Geen verrassingen tijdens de wedstrijd.
Als wij alle input goed hebben binnen gekregen, kunnen wij de animatie maken.
Deze input moet de woensdag voor de wedstrijd bij ons binnen zijn, om op tijd een animatie te kunnen maken voor de eerstvolgende thuiswedstrijd.

Werkwijze

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Veelgestelde vragen

Wij hanteren drie prijzen voor het laten maken van een led reclame bij HHC. Een stilstaand beeld (150 euro), een standaard animatie (250 euro) en een animatie op maat (500 euro). 

Dat hangt af van de afspraken die u heeft gemaakt van HHC Hardenberg. Sommige sponsoren zijn over het hele veld te zien, er zijn ook sponsoren die op een kleiner gedeelte van de ledboarding te zien zijn. Wilt u zeker weten op hoeveel meter reclame u recht heeft? Neem dan even contact op met uw contactpersoon van commerciële zaken bij HHC Hardenberg.

Less is more. Dat geldt bij het maken van een led reclame zeker. De meeste adverteerders delen de advertentie op in drie gedeeltes van vijf seconden. Denk dus heel goed na over de kernboodschap die moet worden overgebracht.

Er zit geen verschil in de kosten voor een aanpassing of een nieuwe led reclame. Dat heeft voornamelijk te maken met de inrichting van de totale ledboarding. Doordat de software gedateerd is, moeten wij veel omzettingen doen om de ledreclame te vervangen. Vandaar dat de kosten dus gelijk blijven.