Webinar organiseren?

Of je nu een informatieve webinar wil geven, of een productlancering wil organiseren, STUDUO zorgt ervoor dat het webinar live of semi-live vlekkeloos verloopt.

We ondersteunen je bij het creëren van de inhoud en ontwikkelen een passende strategie. Bovendien kunnen wij zorgen voor de registratie, de techniek en het online beschikbaar maken van het webinar, zodat de kijker volledig meegenomen wordt in jouw verhaal.

Wil je meer informatie over het verzorgen van een webinar, of sta je op het punt om er één te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden.

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Een goed webinar is een wisselwerking tussen techniek en inhoud. Bij beide kunnen we je ondersteunen en ontzorgen. Dat vraagt om goed partnership. We nemen de tijd voor een goede samenwerking en vragen soms flink door. Persoonlijke aandacht vanaf het prilste contact en betrokkenheid bij jouw uitdaging als klant zijnde. Want zo komen we samen verder.

Resultaat

Het is goed om van te voren te bepalen wat je met je webinar wilt bereiken. Het resultaat telt, de impact die je webinar heeft. Dat bereiken we alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. Onze webinars moeten raken en van betekenis zijn.

Vakmanschap

De standaard bij de webinars die we produceren is hoog. Er kijken immers veel mensen naar die belangrijk zijn voor jouw doel. We zijn specialisten met timmermansogen en leggen de lat hoog. Daar zijn we consequent in. Met minder dan het beste nemen we geen genoegen.

Portfolio webinar

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke live productie met een creatief idee. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap en de doelgroep. Ons creatieve team denkt met je mee en brainstormt om een ervaring te creëren die de kijkers zal boeien en betrekken.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. We stellen het draaiboek op, bepalen de technische vereisten en plannen de opname- of livestreaminglocatie. We zorgen ervoor dat alle benodigde apparatuur en crew beschikbaar zijn en bereiden ons grondig voor op de live productie.

Productie

Tijdens de productiefase is het tijd om de live productie daadwerkelijk te realiseren. Ons team van ervaren professionals zet alle elementen op hun plek. Of het nu gaat om het opzetten van de livestreamingapparatuur, het regisseren van de meer-camera productie of het faciliteren van een webinar, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en de hoogste kwaliteit wordt behaald.

Oplevering

Tijdens de productiefase is het tijd om de live productie daadwerkelijk te realiseren. Ons team van ervaren professionals zet alle elementen op hun plek. Of het nu gaat om het opzetten van de livestreamingapparatuur, het regisseren van de meer-camera productie of het faciliteren van een webinar, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en de hoogste kwaliteit wordt behaald.

Veelgestelde vragen

Een webinar is een online seminar waarbij je via internet kunt deelnemen aan een presentatie, workshop, of lezing. Het is een effectieve manier om informatie te delen en interactie te hebben met de deelnemers.

Ja, bij ons is het mogelijk om het webinar op locatie te laten verzorgen. We hebben een eigen studio, maar we kunnen ook naar jouw locatie komen als dat nodig is.

Om deel te nemen aan een webinar heb je een computer of mobiel apparaat met internetverbinding nodig. Ook heb je meestal een koptelefoon of speakers nodig om het geluid te kunnen horen.

Het aantal deelnemers kan variëren, afhankelijk van de gekozen technologie. Bij STUDUO kunnen we webinars verzorgen voor kleine groepen tot grotere groepen van honderden mensen.

Ja, bij ons is het mogelijk om het webinar op te nemen zodat je deze later kunt delen met deelnemers die er niet bij konden zijn of om het terug te kijken.

Andere video diensten

Live bijeenkomst

Een evenement waar mensen live bijeenkomen kun je ook livestreamen. We helpen onze partners hier geregeld mee. STUDUO kan dit doen op elke gewenste locatie, maar heeft zelf ook een hele mooie ruimte waar we evenementen tot 200 personen fysiek kunnen organiseren en livestreamen voor de hele wereld.

Shopping Basket