Een enorm bereik met jouw commercial

Wil jij een krachtige commercial die jouw doelgroep aanspreekt? Bij STUDUO zorgen we ervoor dat jouw boodschap helder en krachtig overkomt met een indrukwekkende commercial.

Een commercial is een krachtige manier om jouw product of dienst te promoten. De commercial kan worden ingezet op televisie of online en zorgt ervoor dat jouw doelgroep jouw boodschap niet kan missen.

Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste boodschap en visuele elementen over te brengen in jouw commercial. Onze videografen hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Een commercial kan worden gebruikt om jouw product of dienst te promoten op televisie of online. Hij kan ook worden gebruikt als onderdeel van een bredere marketingcampagne om jouw merk op de kaart te zetten.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een commercial bij STUDUO? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap helder en krachtig overkomt en dat jouw doelgroep jouw product of dienst niet kan missen!

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Bij het maken van een commercial is een goede samenwerking essentieel. STUDUO wil als geen ander doorgronden wat de vraag is van onze klant. Daarom nemen we de tijd, stellen we mensen op hun gemak en vragen door. Ideeën bedenken we op deze manier samen. 

Resultaat

Zonder doel kun je niet scoren. Het had een uitspraak van Johan Cruijff kunnen zijn, maar dit is er één van STUDUO. Het resultaat telt, de impact die de video heeft telt. Daarom stellen we duidelijke doelen, zijn we zorgvuldig en vindingrijk. Onze producten moeten raken en van betekenis zijn.

Vakmanschap

Onze standaard is hoog. Zeker bij het maken van commercials, want dat is écht een andere tak van sport dan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm. We zijn specialisten met timmermansogen en leggen de lat heel hoog. Daar zijn we consequent in. Met minder dan het allerbeste nemen we geen genoegen.

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Veelgestelde vragen

Een commercial is een korte videoadvertentie die wordt gebruikt om een product, dienst of merk te promoten op televisie of online.

Het verschil zit hem vooral in de lengte. Een bedrijfsfilm is een visuele presentatie van jouw bedrijf, waarin je jouw doelen, producten, diensten en merkidentiteit presenteert. Een commercial is gericht op het promoten van een specifiek product, dienst of merk, en is korter en krachtiger dan een bedrijfsfilm.

De duur van het maken van een commercial hangt af van de lengte en complexiteit van de film. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen.

De kosten van het maken van een commercial hangen af van de lengte en complexiteit van de film. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en bieden we transparante prijzen voor onze diensten.

Ja, bij STUDUO kunnen we commercials maken die zowel op televisie als online kunnen worden ingezet, om ervoor te zorgen dat jouw boodschap jouw doelgroep overal bereikt.

Andere video diensten

Bedrijfsvideo

Beelden die je in een paar seconden meenemen in een verhaal. Een verhaal dat STUDUO bedenkt en samen met jou omzet tot een concrete bedrijfsfilm. Zo zet je jouw doelgroep aan tot actie.

Social content

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.

Employer branding

Een mooi middel om aan goed personeel te komen. Zet je vacaturetekst om in een aantrekkelijke video. STUDUO helpt je om kandidaten te werven. Met een goede employer branding video krijgt een geïntereseerde werkzoekende direct inzicht in je bedrijf en de werkzaamheden.

Aftermovie

Als je jouw evenement wilt herbeleven, dan moet je een goede aftermovie laten maken door STUDUO. Wij registreren het complete programma en maken daar een aantrekkelijke aftermovie van. De beelden van de aftermovie kun je ook gebruiken voor de volgende editie van jouw evenement.