Sneller personeel vinden?

Wil jij jouw bedrijf op een unieke manier presenteren aan potentiële werknemers? Bij STUDUO zorgen we ervoor dat jouw employer branding video de juiste snaar raakt.

Employer branding is het proces van het creëren en onderhouden van een sterk merkimago om (top)talent aan te trekken en te behouden. Een employer branding video is een krachtige manier om jouw bedrijf te presenteren aan potentiële werknemers en te laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Bij STUDUO krijgen we in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt steeds vaker de vraag van onze partners om employer branding video’s te maken. Onze creatieve professionals werken nauw met je samen om de juiste boodschap en visuele elementen over te brengen in jouw video.

Één van onze specialiteiten is het maken van wervingsvideo’s die jouw bedrijf op een unieke manier presenteren. We zorgen ervoor dat de video de juiste toon en sfeer heeft om potentiële werknemers aan te spreken en te overtuigen.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van employer branding video’s bij STUDUO? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen zorgen we ervoor dat jouw employer branding video de juiste indruk maakt en jouw bedrijf aantrekkelijk maakt voor nieuw talent.

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Partnership is bij employer branding campagnes essentieel. Om waarde te kunnen creëren voor onze klanten, werken we nauw samen. We willen de ander begrijpen. We nemen de tijd, stellen mensen op hun gemak en vragen door. Persoonlijke aandacht vanaf het prilste contact en betrokken bij de uitdaging van de klant. Ideeën bedenken we samen. Samen komen we verder.

Resultaat

Het resultaat bij een employer branding campagne is natuurlijk makkelijk meetbaar. Het enige dat telt is of jij de juiste nieuwe medewerker weet te vinden voor jouw bedrijf. Dat moet de impact zijn die de video heeft. Dat bereiken we alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. Zo raken de producten van STUDUO jouw doelgroep. Ze moeten raken en van betekenis zijn.

Vakmanschap

Onze standaard is hoog. We zijn specialisten met timmermansogen en we leggen de lat hoog. Vakmanschap is niet voor niets één van de kernwaarden van STUDUO. Daar zijn we consequent in. Met minder dan het beste nemen we geen genoegen. Alleen zo schieten we bij jouw employer branding campagne in de roos.

Portfolio Employer branding

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Veelgestelde vragen

Een employer branding video is een video die jouw bedrijf op een unieke manier presenteert aan potentiële werknemers. Het doel van een employer branding video is om jouw merkimago te versterken en de juiste indruk te maken op potentiële werknemers. STUDUO kan je volledig ontzorgen bij het maken van een employer branding video.

Een employer branding video is belangrijk omdat het helpt om de juiste kandidaten aan te trekken voor jouw bedrijf. Het laat potentiële werknemers zien wie je bent als bedrijf, wat je doet en wat je te bieden hebt. Door een positieve indruk achter te laten, vergroot je de kans dat kandidaten bij jou willen solliciteren en voor jou willen werken.

De duur van het maken van een employer branding video hangt af van de lengte en complexiteit van de video. Bij STUDUO werken we nauw met je samen om de juiste planning en deadlines te bepalen. Employer branding video’s lenen zich uitermate voor een vast format. Dit betekent dat we een serie voor je kunnen maken. Doordat we vanuit een vast format werken is deze vorm relatief voordeliger. We kunnen meer video’s maken in relatief minder tijd.

De kosten van het maken van een employer branding video hangen af van de lengte en complexiteit van de video. Bij STUDUO zorgen we ervoor dat we binnen jouw budget werken en bieden we transparante prijzen voor onze diensten. Employer branding video’s lenen zich uitermate voor een vast format. Dit betekent dat we een serie voor je kunnen maken. Doordat we vanuit een vast format werken is deze vorm relatief voordeliger. Meer video’s tegen minder kosten.

Bij STUDUO hebben we jarenlange ervaring in het maken van employer branding video’s. Onze creatieve professionals werken nauw met je samen om de juiste boodschap en visuele elementen over te brengen in jouw video. We zorgen ervoor dat de video de juiste toon en sfeer heeft om potentiële werknemers aan te spreken en te overtuigen.

Andere video diensten

Bedrijfsvideo

Beelden die je in een paar seconden meenemen in een verhaal. Een verhaal dat STUDUO bedenkt en samen met jou omzet tot een concrete bedrijfsfilm. Zo zet je jouw doelgroep aan tot actie.

Social content

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.

Commercial

STUDUO maakt highend commercials. In een paar seconden kan je met een goede commercial je identiteit, filosofie of een product presenteren. Door te adverteren met een commercial vergroot je je bereik en naamsbekendheid.

Aftermovie

Online zichtbaarheid vergroot je bereik en helpt je doelen te bereiken. Juist dat vinden wij bij STUDUO belangrijk. Maak het meetbaar en behaal goede resultaten.