Bureau Strak

Bureau Strak helpt organisaties met het behalen van online rendement. Voor het 10-jarig jubileum maakten we een film over het bedrijf.

De vraag:

Combineer mooie beelden van de medewerkers van Bureau Strak met het verhaal over het bedrijf. 

Resultaat

Art director: Douwe Otten
Camera: Douwe Otten & Douwe Meulenbeld
Montage: Douwe Otten
Interviews: Piet-Cees van der Wel
Audio: Douwe Otten

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Making of

We hebben in een oude aardappelfabriek de medewerkers van Bureau Strak één voor één gefilmd in diverse settings. De eigenaren hebben we als duo geportretteerd. Daarna hebben we iedereen geïnterviewd over het bedrijf. Die audio hebben we later gecombineerd met de video. Dit maakte het heel erg persoonlijk en authentiek. 

"De video was een prachtig kippenvelmoment tijdens ons 10-jarig jubileum. We laten hem sindsdien nog vaak aan onze (nieuwe) klanten zien, omdat de video perfect beschrijft hoe wij werken."
Mart Hamhuis eigenaar Bureau Strak
Mart Hamhuis
Mede-eigenaar Bureau Strak
Shopping Basket