HHC Hardenberg - led reclame

Voetbalclub HHC Hardenberg is een begrip in het oosten van het land. Zij geven sponsoren de gelegenheid te adverteren langs het veld met een ledreclame.

De vraag:

Maak ledreclames voor de sponsoren van HHC Hardenberg. Ontwikkel daarin standaard pakketten en animaties op maat.

Resultaat

Projectmanager: Piet-Cees van der Wel
Animatie: Douwe Otten

Werkwijze

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Making of

We hebben een pagina op onze website ingericht waar de sponsoren van HHC Hardenberg voorbeelden kunnen vinden. Daarnaast kunnen ze op deze pagina ook de benodigde gegevens en bestanden aanleveren. De animatoren van STUDUO maken de ledreclames en leveren deze vervolgens aan bij HHC Hardenberg. 

"We zijn blij dat we met de animaties van STUDUO onze sponsoren een extra vorm van adverteren kunnen bieden. Mooi om te zien dat STUDUO hiervoor vaste producten heeft ontwikkeld."
Arend Jan Veurink
Voorzitter HHC Hardenberg
Shopping Basket