HHC Hardenberg - led reclame

Voetbalclub HHC Hardenberg is een begrip in het oosten van het land. Zij geven sponsoren de gelegenheid te adverteren langs het veld met een ledreclame.

De vraag:

Maak ledreclames voor de sponsoren van HHC Hardenberg. Ontwikkel daarin standaard pakketten en animaties op maat.

Resultaat

Projectmanager: Piet-Cees van der Wel
Animatie: Douwe Otten

Creatief idee

Bij STUDUO begint elke animatie met een creatief idee. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen om een uniek concept te ontwikkelen dat past bij jouw boodschap. Ons creatieve team denkt met je mee en brainstormt om een verhaal en stijl te creëren die jouw boodschap effectief overbrengen via animatie.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. We ontwikkelen het script en maken een storyboard dat de scènes en de visuele vertaling van de animatie vastlegt. Ook bepalen we de stijl, kleurenpalet en personages.

Productie

Tijdens de productiefase zetten we het storyboard om in geanimeerde beelden. We creëren de visuele elementen, personages en achtergronden. We brengen de animatie tot leven door frame voor frame te animeren en de juiste timing en bewegingen toe te voegen. We zorgen ervoor dat de animatie naadloos aansluit bij het script en de gewenste stijl.

Post-Productie

Na de animatie komt de post-productie. We voegen geluidseffecten, achtergrondmuziek en stemacteurs toe om de animatie tot leven te brengen. We hebben hiervoor speciaal een professionele geluidsstudio die in combinatie met de technici zorgt voor een helder en goed gemixt geluidsontwerp. We finetunen de animatie en passen eventuele kleurcorrecties en visuele effecten toe om een hoogwaardige en professionele uitstraling te garanderen.

Oplevering

Bij STUDUO streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Na de post-productie leveren we de voltooide animatie aan jou. We zorgen ervoor dat het in het gewenste formaat wordt geleverd, klaar voor publicatie op verschillende platforms. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat de animatie perfect aansluit bij jouw behoeften.

Making of

We hebben een pagina op onze website ingericht waar de sponsoren van HHC Hardenberg voorbeelden kunnen vinden. Daarnaast kunnen ze op deze pagina ook de benodigde gegevens en bestanden aanleveren. De animatoren van STUDUO maken de ledreclames en leveren deze vervolgens aan bij HHC Hardenberg. 

"We zijn blij dat we met de animaties van STUDUO onze sponsoren een extra vorm van adverteren kunnen bieden. Mooi om te zien dat STUDUO hiervoor vaste producten heeft ontwikkeld."
Arend Jan Veurink
Voorzitter HHC Hardenberg
Shopping Basket