Maak professionele social content!

Jij wilt dat jouw social media kanalen er professioneel uitzien en dat je jouw doelgroep op de juiste manier aanspreekt. Wij bij STUDUO begrijpen dat en hebben ons gespecialiseerd in het maken van social content. Wij maken voor jou de perfecte combinatie van tekst, beeld en geluid zodat jouw social media kanalen opvallen tussen de rest.

Of je nu op zoek bent naar korte social media advertenties of uitgebreide video’s om jouw producten of diensten te promoten, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen. Ons team bestaat uit ervaren mensen. Creatieve professionals die jouw social content naar een hoger niveau tillen.

Bij STUDUO werken we met de nieuwste technologieën en creatieve ideeën om jouw social media kanalen te voorzien van pakkende en relevante content. We werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat de boodschap die je wilt overbrengen duidelijk en effectief wordt weergegeven.

Laat ons je helpen om je social media kanalen te bestieren en jouw doelgroep te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen bij het maken van social content die aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Wij gaan voor het beste resultaat!

Partnerships

Bij het maken van social content is een wisselwerking essentieel. STUDUO zal jou en je wensen goed moeten begrijpen. We nemen daar dan ook de tijd voor. We vragen goed door. Persoonlijke aandacht vanaf het prilste contact en betrokken bij jouw uitdaging als klant. Ideeën bedenken we samen, want samen komen we verder.

Resultaat

Bereik en views is wat telt op social media. Alleen dat leidt tot call to actions. Het resultaat telt, de impact die jouw sociale content heeft. Dat bereiken we bij STUDUO alleen door goed samen te werken, door zorgvuldig te zijn en vindingrijk. Onze producten moeten raken en van betekenis zijn.

Vakmanschap

Wij tillen jouw social content bij STUDUO naar een hoger niveau. Want onze standaard is hoog. We zijn specialisten met timmermansogen. Daar zijn we consequent in. Met minder dan de beste social content voor jouw organisatie nemen we geen genoegen

Werkwijze

Creatief idee

Bij STUDUO begint alles met een creatief idee. Ons team van ervaren professionals brainstormt met jou om de kern van jouw boodschap te begrijpen en te vertalen naar een origineel en creatief idee. We stellen de juiste vragen en nemen de tijd om jou en jouw doelgroep goed te begrijpen. Zo komen we samen tot een concept dat aanspreekt en effectief is.

Pre-Productie

In de pre-productiefase werken we het creatieve idee uit tot een concreet plan. STUDUO maakt een draaiboek en een storyboard, en we plannen de opnamedagen. Indien nodig regelen we in deze fase de acteurs en attributen die nodig zijn in de film. Ook nemen we de tijd om het juiste team samen te stellen en de benodigde apparatuur te verzamelen. Zo zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor een soepele en efficiënte productiedag.

Productie

De productiefase is waar alles wat er aan voorbereiding is gedaan allemaal samenkomt. We zorgen ervoor dat alle elementen van het plan perfect worden uitgevoerd. We maken gebruik van de nieuwste technologie en de beste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team van professionals werkt nauw met je samen om de beste resultaten te behalen.

Post-Productie

Na de opnames begint het echte werk. In de post-productiefase monteren we het ruwe materiaal tot een volledig afgewerkt product. We voegen muziek, geluidseffecten en graphics toe om de boodschap kracht bij te zetten. Ook zorgen we ervoor dat de kleurcorrectie en geluidsbewerking perfect zijn. Zo creëren we een product van hoge kwaliteit dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Als de productie is afgerond en alles is gecontroleerd, is het tijd voor de oplevering. We leveren het eindproduct af in het formaat dat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een online video, televisiereclame, podcast of iets anders, we zorgen ervoor dat het klaar is voor publicatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen aan te brengen.

Veelgestelde vragen

Sociale content omvat alle visuele en tekstuele elementen die worden gedeeld op sociale mediaplatforms, zoals Instagram, Facebook en Twitter. Het is een belangrijk onderdeel van de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, omdat het helpt bij het opbouwen van merkbekendheid en het vergroten van de betrokkenheid van het publiek. Goede social content moet leiden tot meer volgers, likes, shares en uiteindelijk zelfs conversies.

STUDUO is gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke en effectieve social content. We hebben ervaring met het maken van content voor verschillende sociale mediaplatforms en kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een strategie die past bij jouw merk en doelstellingen. We kunnen ook de inhoud produceren, bewerken en publiceren, inclusief video’s, foto’s en tekst.

Ja, absoluut! We begrijpen dat niet elk sociaal mediakanaal geschikt is voor elk bedrijf en we kunnen je helpen bij het bepalen van welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw merk en doelgroep. We kunnen ook adviseren over de beste soorten content die moeten worden gemaakt voor elk platform.

Onze prijzen zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project, evenals de gewenste resultaten. We bieden echter op maat gemaakte oplossingen die passen bij elk budget. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal posts en het type content dat wordt gedeeld, de frequentie van publicatie en het aantal volgers dat je hebt. Over het algemeen kan het enige tijd duren voordat je merkt dat je social media-inspanningen vruchten afwerpen. Maar met een effectieve strategie en hoogwaardige content van STUDUO, kun je resultaten zien in termen van meer volgers, betere betrokkenheid en zelfs meer conversies.

Andere video diensten

Bedrijfsvideo

Beelden die je in een paar seconden meenemen in een verhaal. Een verhaal dat STUDUO bedenkt en samen met jou omzet tot een concrete bedrijfsfilm. Zo zet je jouw doelgroep aan tot actie.

Employer branding

Een mooi middel om aan goed personeel te komen. Zet je vacaturetekst om in een aantrekkelijke video. STUDUO helpt je om kandidaten te werven. Met een goede employer branding video krijgt een geïntereseerde werkzoekende direct inzicht in je bedrijf en de werkzaamheden.

Commercial

STUDUO maakt highend commercials. In een paar seconden kan je met een goede commercial je identiteit, filosofie of een product presenteren. Door te adverteren met een commercial vergroot je je bereik en naamsbekendheid.

Aftermovie

Als je jouw evenement wilt herbeleven, dan moet je een goede aftermovie laten maken door STUDUO. Wij registreren het complete programma en maken daar een aantrekkelijke aftermovie van. De beelden van de aftermovie kun je ook gebruiken voor de volgende editie van jouw evenement.