Radiocommercial of podcast laten maken?

Studuo doet het professioneel, fris en vooral: zonder gedoe.

We hebben een eigen studio en professionele opnameapparatuur.

Voor podcasts, maar ook voor sounddesign en audionabewerking.

Wil jij ook audio zonder gedoe?

werkwijze

DOELEN BEPALEN

In het gesprek, proberen wij zo goed mogelijk erachter te komen wat voor soort content jij wilt hebben.

1.

REGELEN

Dan gaat het voorwerk beginnen, en moet er veel geregeld worden. Dingen waar jij je niet mee bezig hoeft te houden. Dat doen wij!

2.

MAKEN

Dan gaat het voorwerk beginnen, en moet er veel geregeld worden. Dingen waar jij je niet mee bezig hoeft te houden. Dat doen wij!

3.

OPLEVEREN

Uiteindelijk leveren de afgesproken content aan jou. Dat doen we op een manier dat jij er geen gedoe mee aan hebt. Alleen nog uploaden en je bent klaar!

4.

DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Radiocommercial

Radio is overal en steeds meer mensen luisteren radio online. Dankzij de opkomst van digitale radio- en audiostreamingsdiensten als Spotify, JUKE en Grolloo radio, is de radiocommercial populairder dan ooit. Toch is adverteren best een uitdaging: je hebt slechts enkele seconden om jouw doelgroep te overtuigen. Laat dat maar aan ons over!

Podcast

Ondanks dat de term ‘podcast’ al 15 jaar bestaat, is de podcast nu populairder dan ooit. Vooral jongeren verslinden maandelijks miljoenen afleveringen en nóg meer uren aan hun favoriete podcasts. Een populair medium ter vermaak, maar ook erg interessant voor bedrijven. Onze contentspecialisten duiken graag met jou de studuo in!

Sound design

Wie denkt aan film, denkt vaak als eerst aan beeld. Toch zit je raar te kijken naar een film waar geen geluid onder zit. Sound design bestaat uit geluidsopname, -montage en –mixage en bepaalt hoe het publiek een film bekijkt. Niet geheel onbelangrijk, dus! Studuo beschikt over de nieuwste apparatuur waarmee wij hoge kwaliteit sound design maken.

Soundlogo

Een soundlogo of audiologo is een herkenbaar geluidsfragment dat dient als auditief beeldmerk voor een organisatie. Een sound logo zorgt dat luisteraars een merk herkennen in bijvoorbeeld een commercial, en zorgt daardoor dat het effect groter is. Super interessant, vooral nu radio en podcast zo populair zijn. Onze contentspecialisten creëren het sound logo dat past bij jouw bedrijf!

Jingles

Een jingle is een herkenningsmelodie voor een radiozender en onderdeel van de huisstijl en branding van het radiostation. Jingles horen we vaak aan het begin of einde van een radio-uitzending, bij onderbrekingen voor nieuws of reclame en soms tussen de muziek door. Studuo creëert de mooiste herkenbare jingles voor jouw radiostation!

Voice-over

In een pakkende bedrijfsfilm, waarin je jouw kernwaarden uitlegt of vertelt wat er zo uniek is aan jouw producten, mag een professionele voice-over niet ontbreken. Een stem die overtuigt en waarbij jouw doelgroep zich op haar gemak voelt. Studuo maakt voice-overs waar je ‘u’ tegen zegt: wij spreken de taal van jouw doelgroep en zorgen voor impact!